Aktywne Wpisy

Agresywna_Szyba +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +1
✨️ Jak radzić sobie z kontaktami drugiej połówki z płcią przeciwną? Ⓘ
Cześć,
jakie macie podejście do kontaktów z płcią przeciwną Waszych drugich połówek? Czy w ogóle nie tolerujecie rozmów / pisania / utrzymywania kontaktów ze znajomymi drugiej płci?
Moja druga połówka jest ekstrawertyczna i nie uważa, że pisanie od czasu do czasu z takimi osobami ,,co słychać?'' jest złe, czy jakiś small-talk w miejscach publicznych. Ja mam bardziej rygorystyczne podejście - uważam, że
Cześć,
jakie macie podejście do kontaktów z płcią przeciwną Waszych drugich połówek? Czy w ogóle nie tolerujecie rozmów / pisania / utrzymywania kontaktów ze znajomymi drugiej płci?
Moja druga połówka jest ekstrawertyczna i nie uważa, że pisanie od czasu do czasu z takimi osobami ,,co słychać?'' jest złe, czy jakiś small-talk w miejscach publicznych. Ja mam bardziej rygorystyczne podejście - uważam, że

![Koniec węglowej potęgi. Miliardy strat i fikcja czarnego złota [RAPORT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4870365a1ef13c73caa626af79330aa93fbbafafd73846216af446f9d524aa0f,q80.jpg)

Różowepaski, błagam, dymajcie tych frajerów na rozwodach, alimentach, na finansach. Niech zapieprzają dla was, niech biorą nadgodziny, niech nie mają pasji. Przecież te cucki to uwielbiają.
Gdybym był jakimś Sorosem, to bym wręcz miliony ładował w jakieś organizacje feministyczne, bo przecież to się ogląda lepiej niż jakieś kino, jak różowepaski szachują beta-frajerów xD. Beta-frajer zapieprza, a ona i tak wzdycha do przełożónego kolegi w pracy xD.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #zwiazki #bekazpodludzi
@rysiekryszard: Daj link