Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +322
Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443
Pobierz
Artimeges +96

Zegarek jest całkiem spoko, wygląda zacnie i jest oryginalnym produktem (a nie homarem albo kradzionym pomysłem).
Narzekanie na cenę na forach gdzie wydaje się kilkanaście tysięcy złotych czy euro na samo „dziedzictwo marki” luksusowej brzmi co najmniej dziwnie.
#zegarki #pytanie
Oryginalny produkt powtarzam - jak swatch robi plastikową podróbkę omegi to już jest oryginał nie podróbka ( ͡° ͜ʖ ͡°) sami wymyślili wszystko
„chce omege ale jestem za głupi żeby zamówić od chińczyka to kupie od swatcha w cenie 5 p------k i udam że to oryginał”
Kupowanie chińskiej podróbki to największa wiocha jaką można sobie zrobić.
W środku MoonSwatcha jest całkiem przyzwoity mechanizm ETA. W chińskiej podróbie jakieś najtańsze
Ta do której producent nie ma prawa?
Po raz kolejny udzielasz się w wątkach o zegarkach pokazując, że nie ogarniasz tematu czasomierzy.
Obudowa to mieszanka polimerów.
Rzepa faktycznie jest jakości najniższej.
Przebicie ceny jest gigantyczne.
Funkcjonalnie produkt jest słabszy od wielu zegarków za 200-400
@hiperchimera: Z jednej strony owszem, ale panowie wyżej mają troche racji.
Ten mechanizm ETA to nie są grube tysiące, a Omega tyle za to
@kamil-tumuletz: No taki Calvin Klein który jest w tej samej grupie przynajmniej w tej cenie będzie miał szafirowe szkło i jakiś design xD
„Czym się różni kwarcowa eta od chinskiej kwarcowej ety”
Nie wierzę w co czytam.
Kupiłeś kiedyś w życiu coś oryginalnego czy jedziesz na crackach i podróbkach?
Więc suma sumarum jebnęli infantylny model, którego nie założysz tam gdzie ludzie noszą prawdziwe omegi.
https://www.prestigetime.com/blog/longines-conquest-vhp-review.html
Możesz poczytać czym sie różni od plastikowego gówna
źródło: IMG_8631
PobierzZ Omegi ten zegarek ma design i logotypy.
Cala reszta to Swatch. Nikt tego nie ukrywa.
To jest fajny zegarek na lato, jest mega lekki.
I nic więcej. Śmieszy mnie dorabianie ideologii, że biedak chce Omegę a
@hiperchimera: jednocześnie sam wyśmiejesz ludzi którzy kupili taką samą p------e jak ty ale za 5% ceny ( ͡° ͜ʖ ͡°) wyparcie mocno