Wpis z mikrobloga

@styroslaw: Ło kurde jak to niedostepny? Pamietam że kiedyś ją przypadkiem kupiłem i zaskoczyła mnie. Niestety opakowanie zgubiłem podobnie jak i drugie i na tym skończyła się przygoda :)
  • Odpowiedz
  • 0
@sprite: coś nie pasuje prawnie i nie mogą jej sprowadzać, ponoć pudełko nie teges (?), tak się dowiedziałem od jednego sprzedawcy. Na początku listopada zacząłem jej poszukiwania, nigdzie, gdzie udało mi się dodzwonić, nie było.
  • Odpowiedz
@styroslaw: ja pierdzielę, Packard's niedostępny w Polsce, przecież to jakaś padaka, jedna z popularniejszych tabak...

co prawda kupiłem ją chyba może z raz czy dwa, ale to przecież podstawowe portfolio Poschla, co to się porobiło
  • Odpowiedz
  • 3
@vinmcqueen @sprite podzwoniłem, popytałem. Wprost od ttipoland dowiedzialem sie, ze na obecnym opakowaniu nie dało się założyć banderoli, wymaganej od sierpnia tego roku. Przeprojektowanie opakowania, zwiększenie gramatury + cena jednostkowa (ktora by znacząco wzrosła) i to, jak mało popularna jest na rynku, przełożyły się na decyzję producenta o wycofaniu jej z naszego, rodzimego rynku, skoro nie mogą spełnić wymogów. Smutno.
  • Odpowiedz
@styroslaw: ja pierdykam... ale trochę dziwne z drugiej strony bo przecież ta banderola jest naklejona na boku pudełka, na pudełku redbulla mieści się idealnie, ale może chodziło o grubość pudełeczka, bo Packard's faktycznie chyba jest cieńszy, bo to tylko 6.5g tabaki...

beznadzieja, biurokracja zatriumfowała po raz kolejny tak jak z Bernardem...
  • Odpowiedz
@styroslaw: Alez nie ma za co. Jak jestem w stanie to czemu nie pomoc? Powiedzialbym "na zdrowie" ale to chyba nie do konca zdrowe jest :DDD Wiec niech bedzie "ku uciesze" :DD Swieta ida :DDD

bo przecież ta banderola jest naklejona na boku pudełka, na pudełku redbulla mieści się idealnie,

@vinmcqueen: Wegry maja swoje rozwiazanie :DDD
gorzki99 - @styroslaw: Alez nie ma za co. Jak jestem w stanie to czemu nie pomoc? Pow...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz