Wpis z mikrobloga

• 141
@sylwke3100: najlepsze w tych szurach jest to, że mają wyłączone jakiekolwiek bezpieczniki zdrowego rozsądku i naprawdę biorą pod uwagę, że polskie wojsko mogłoby przysięgać Ukrainie
  • Odpowiedz
@BenAli: jeden gość z rządu powiedział, że polska jest sługą a inny daje kasę bez opamiętania gdy brakuje na szpitale
wszystko jest możliwe a jak powiesz, że ci to nie pasuje jesteś onucą ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@sylwke3100 Biorąc pod uwagę, że strona ma w nazwie Nysa odbiorcami tego medium są raczej lokalsi. I Ci wielcy patrioci nie wiedzą jak wyglądają barwy ich regionu. Sami pokazują poziom swojego IQ i odpowiadają na pytanie dlaczego tak łatwo nimi manipulować.
  • Odpowiedz
  • 8
@D00D00: W Katowicach było zesrańsko o wstążeczki na nowych odsłanianych popiersiach ważnych osób dla regionu. Nie ważne że kolory tam to Górnego Śląska / Katowic( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sylwke3100: to są główne te klasowe nieuki, co siedziały na końcu sali i z każdego przedmiotu dostawali p---e… kiedyś przynajmniej się wstydzili swojej głupoty bo szybko zostaliby wyjaśnieni przez klasę i nauczyciela, obecnie swoją ignorancję traktują jako swoją największą zaletę i myślą że odkryli jakąś wiedzę tajemna, której wyksztalciuchy nie znają
  • Odpowiedz
@Luter27: Chlop nazywa sie Bogdan Kowalczuk… BOGDAN KOWALCZUK… Богдан Ковалцук XD to tylko obrazuje jak tępi oni sa, typ ma jedno z najbardziej ukraińskich nazwisk … ehh szkoda strzępić ryja
  • Odpowiedz
@sylwke3100: Mnie zawsze rusza jak widzę taki tekst w odniesieniu do czegokolwiek a słyszałem już wiele tego odmian "a skąd wiedzą kiedy powstał wszechświat", "a jak mogą zmierzyć ile temperatury ma słońce co termometr tam mieli hehehe". I odpowiedź jest na to taka sama: "może właśnie byś się zastanowił i poszukał np. w internecie jak/skąd/dlaczego zamiast zadawać w kółko durne pytania jak gimbus który próbuje kogoś w-----ć?". ¯\(ツ)/¯
GodEmperorWasRight - @sylwke3100: Mnie zawsze rusza jak widzę taki tekst w odniesieni...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz