@OK-OSKI-OSKI: w tym kraju jedyne co można zrobić dobrego to dowalić takim ludziom podatki, skoro nie wiedzą co zrobić z kasą to nich się dokładają do funkcjonowania państwa
@OK-OSKI-OSKI: przecież za 18 koła to można kupić jakieś malediwy czy inny mauritius na wypasie dla dwóch osób, co druga szmula z instagrama by się zgodziła na popuszczanie szpary przez 10 dni za to że ma gdzie robić conent xD
przecież za 18 koła to można kupić jakieś malediwy czy inny mauritius na wypasie dla dwóch osób, co druga szmula z instagrama by się zgodziła na popuszczanie szpary przez 10 dni za to że ma gdzie robić conent xD
@Adolf_HODLer: parę razy słyszałem historię z Datezone, jak jakiś ogarnięty Miras brał taką julkę, nie jakąś topkę tylko nieco poniżej i miał dosłownie wiatrak z k0tangi. Jak uda mi się dojść
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii
Spermiarze co chca tyle placic tyko za kolacje z kobieta
źródło: temp_file1177575164901161317
Pobierz@Adolf_HODLer: parę razy słyszałem historię z Datezone, jak jakiś ogarnięty Miras brał taką julkę, nie jakąś topkę tylko nieco poniżej i miał dosłownie wiatrak z k0tangi. Jak uda mi się dojść