Wpis z mikrobloga

Jankowski to ma jakiś kink z tym zapętlaniem się na jakiś temat oraz namolnym i natarczywym obrażaniem, wyśmiewaniem i pouczaniem ludzi, których życie i tak dobija?

Chciałbym, żeby jakiś dobry psycholog skomentował czy te wysrywy Jankowskiego wnoszą coś pozytywnego, czy raczej są toksyczne i destruktywne.

#samotnosc #jankowski #niewiemjaktootagowac #niewiemjaktojeszczeotagowac
Trzesidzida - Jankowski to ma jakiś kink z tym zapętlaniem się na jakiś temat oraz na...

źródło: temp_file8981935114823933764

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Trzesidzida samotność to jest istota życia - przeplatana tylko chwilową obecnością innych ludzi - na tyle na ile oni nam, my im, czas nam obojgu - pozwoli się przeplatać.

99% życia i tak toczy się w twojej własnej głowie z twoimi własnymi myślami i tylko to życie jest autentyczne. Bez twojego ja, w twoim życiu nikt inny nie istnieje.

Ludzie przychodzą, ludzie odchodzą a rdzeń doświadczeń życiowych i tak jest czysto subiektywny,
  • Odpowiedz
@Trzesidzida: To jest klasyczny rage bait którego celem jest w tym przypadku wywołanie negatywnych emocji i większy posłuch dla autora poprzez reposty i ogólnie replikowanie oraz udostępnienie przez ludzi jego wypocin dalej. ¯\(ツ)/¯ Co jak widać się udało bo sam to tutaj wrzuciłeś.

Pamiętajcie - Atencjuszy i innych cwaniaków należy przede wszystkim ignorować. Co to zmieni że on kogoś poniży i upodli? A wziął pod uwagę że wiele osoby może
  • Odpowiedz
@Trzesidzida: To co on robi jest przykre. Autentycznie zrobiło mi się smutno czytając te jego wypociny. Chciałbym osobiście nie być samotny, ale co niby mam z tym zrobić? Baba z przydziału? Nie wchodząc w szczegóły - żonie "znudziłem się", na żywo jak raz na ruski rok próbuje kogoś poznać to zawsze dostaje kosza, na aplikacjach praktycznie cisza... Jakie cudowne rozwiązanie ma Grzesiu?
  • Odpowiedz