Wpis z mikrobloga

#przegryw w co ja sie wpakowalem. Od jutra mam byc kajserem w markecie a ja jednak nie chce isc. Chodze do lekarza psychiatry i on mowi ze praca w tym momencie nie jest wskazana. Boje sie ze spotkam ją tam gdzie bede pracowac. Od jutra mam od 15 do 21. Co mam robic nie wiem. Nie podpisalem umowy jeszcze a podpisuje sie zdalnie. Zrobią mi cos jak nie pojde? Najwyzej rodzic jutro odbierze telefon i im powie ze nie przyjde()
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gcxdyidsthhhhds: Ja kiedyś wytrzymałem w robocie 3h i uciekłem w roboczym ubraniu, policja przyjechała do domu po dość długich poszukiwaniach bo nikt nie miał mojego adresu a umowy nie podpisałem jeszcze, podobno wszyscy myśleli że mnie maszyna gdzieś wciągnęła, a to był zakład co silniki robił elektryczne XD Podobno produkcję wstrzymali nawet żeby mnie odnaleźć XD
  • Odpowiedz
@KoneserPatologii2137: Umowę podpisuje się zanim przyjdzie się do pracy a nie w jej trakcie. Nie strasz go bo g---o mu ktoś zrobi, oficjalnie go tam nie musi być. To ich problem że są januszami zwlekając z podstawowymi formalnościami nawet nie na ostatni dzień a na dzień zero. Ciekawe czy chociaż badania chłop ma z medycyny pracy i jest dopuszczony do tej roboty. Jak nie to mógł by rano tam pójść,
  • Odpowiedz
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: ja kiedyś poszedłem do pracy na kilka godzin miałem tego samego dnia wysłac podpisaną umowę zlecenie. Niczego nie podpisywałem powiedziałem że za ciężko dla mnie. Umowa się nie rozpoczęła a facet i tak mnie do ubezpieczenia zgłosił ciekawe w jakim celu może że y potajemnie korzystać z moich uprawnień.
  • Odpowiedz