Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +18
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#uk #pytaniedoeksperta #anglia #cebuladeals #cebula #bankowosc
ale kiedys czytalem, ze wazne jest, zeby laczne zadluzenie na kartach kredytowych nie bylo wieksze niz 20% limitu (wiec czasem np zamykajac KK spada Ci rating bo nagle zadluzenie jest wieksze niz to 20%)
no i kazda zmiana (splata, zamkniecie KK) moze miec do 2 miesiecy opoznienia zanim sie pojawi w Credit Score
I mi wyskoczylo w experian ze nie jestem zarejestrowany do glosowania, a bylem 1.5roku temu a w loydsie juz pokazuje ze jestem zarejestrowany. Co prawda nigdy nie bylem glosowac.
@DrGreen_2: Aaa dzieki, sprawdzilem w Clearscore i mam 725/1000, i wlasnie tez mowi ze nie jestem w electoral roll xD
Mogli mnie wykreslic z rejestru?
@adamsowaanon: Mogli, jeżeli nie zareagowałeś na list lub e-mail.
Co jakiś czas aktualizują rejestr i jeżeli nie potwierdzisz, to po jakimś czasie mogą wykreślić.
@adamsowaanon: nie wiem jak sie zachowa credit score zaraz po podniesieniu limitu ale zacznij normalnie splacac i Ci sie unormuje; ja jak jeszcze bylem w UK mialem w pewnym momencie 20k GBP limitu (mialem 3 karty); wykorzystalem 8k ale zaczalem splacac po