Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie to łysy z tym sprzątaniem to akurat pokazał się od dobrej strony - szczerze i autentycznie powiedział, że on sprzątać nie będzie. Przynajmniej baba wie na czym stoi. To dużo lepsze niż puste deklaracje, że będzie się pomagać, po równo partycypować w pracach domowych itp. itd. a potem ch*j i baba rozczarowana.

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kujukuju: nie chcę wyjść na obrońcę Łysego, bo nim zasadniczo gardzę, ale chusteczkami w hotelu sprzątał hotelowy brud po innych ludziach. Na szczęście żyjemy w czasach, że niektóre czynności możemy delegować innym ludziom, np. zrobienie obiadu, opiekę nad dzieckiem, naprawę auta, przeprowadzkę, sprzątanie. Nie trzeba być księciem żeby z takich usług korzystać.
  • Odpowiedz
@jestemzdyskonta tak samo mógł to oddelegować obsłudze hotelu. On lubi roztaczać wizerunek profesjonalisty i człowieka z zasadami, jak sprzątanie czy okno żywieniowe, a potem się okazuje, że to tylko fasada, a za nią jest cwaniaczek z szemranym biznesem.
  • Odpowiedz
@jestemzdyskonta: jedyne co on chciał pokazać tym tekstem to to, że jest człowiekiem sukcesu i jego czas jest ważniejszy niż parę stów na sprzątaczkę. Jest wolny i spełnia swoje marzenia. Jeśli ty też chcesz żeby ktoś sprzątał za ciebie kup pakiet platinum za 3000 / rok a dowiesz się, jak osiągnąć sukces
  • Odpowiedz
@jestemzdyskonta: jak ktoś ma problwm z brudem i się lansuje na pedanta, to brzydzi go kazdy brud a nie tylko cudzy. Poza tym na chacie miał brud też po Karolinie. Po 2 tygodniach znajkmości już się oswoił z jej kłakami na podłodze?
  • Odpowiedz
@kupenstein: dokładnie tak. Ja znam sporo ludzi, którzy korzystają z cateringu i mówią o tym normalnie. Nie lubię gotować, nie umiem, nie mam na to czasu, nie chce mi się tego robic, wolę jak mi przywiozą i jest. Albo mają pomoc do sprzątania w domu, bo nie lubią sprzątać, nie chce im się, nie maja czasu. Ale on tego tak nie przedstawia. On to przedstawia tak, jakby jego godzina życia
  • Odpowiedz
Na szczęście żyjemy w czasach, że niektóre czynności możemy delegować innym ludziom, np. zrobienie obiadu, opiekę nad dzieckiem, naprawę auta, przeprowadzkę, sprzątanie.

@jestemzdyskonta: tak, faktycznie macie to szczęście i zazwyczaj delegujecie te zadania kobiecie, no może poza naprawa samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz