Aktywne Wpisy

MonazoPL +75
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

#szachy
źródło: image
PobierzOstatnio grając został mi skoczek, goniec i pionek. Koleś mógł zbić jakąkolwiek bierkę z tych trzech, ale na szczęście nie wybrał pionka XD Więc go dopchałem i zrobiłem hetmana. Jakby zbił pionka to kaplica, nie umiem matować gońcem i skoczkiem
Chociaż słyszałem jak ktoś obserwuje
@Vexolax: Ja zwykle podchodzę do tego tak, że poddaje się, gdy nie widzę już dla siebie szans na wygraną, ani na remis. On widział, że może cię ograć na czas i to zrobił.
Wyobraźmy sobie hipotecznie taką sytuację: grasz 10+0, przez większość czasu pozycja jest równa, nagle twój przeciwnik ma kilka minut, a ty 10 sekund, przeciwnik podwala figurę i ma przegraną pozycję, ma się wtedy poddać, bo nie