Wpis z mikrobloga

Awokado jest nie do podrobienia, nawet na decyzji nie byl szczery tylko 10 sekund analizowal w bani co powiedziec zeby dobrze wypasc xD.

Ta sytuacja z siostrunia Chichotki mnie zastanawia bo albo produkcja ja podeszla i wyczula ze lubi sie wtracac i sluzyc dobra rada, albo sama miala na tyle parcie by ratowac sytuacje bo przeciez Chichotka charakter ma jaki ma hehe. Tak czy siak, po emisji programu bedzie pewnie granie ze ona nie wiedziala wszystkiego bla bla i nawet przeprosin Chochotka nie uswiadczy zapewne xD. Ewentualnie zbywanie tematu.

Podsumowaniem calej sytuacji z siostra i braku pewnosci siebie Chichotki bedzie ten tekst do Awokado o tym ze jako jej zalete powie ze ma fajna siostre xDD.

Co do innych par, to zaskoczyla mnie bickowa z Inpostem ze zostali dalej. Chlop ewidentnie powinien isc na terapie bo w wieku 40 lat bac sie wypowiadac o swoich odczuciach otwarcie jest dosc niespotykane i ma vibe jakiegos licealisty co pierwszy raz w zwiazku jest. Dodatkowo bickowa tez powinna isc, jak wspomniala o ojcu co nie okazywal uczuc. To skad ona wie ze ja serio kochal xd? Dlatego tez pewnie trwa w tym skomplikowanym zwiazku, bo uwaza ze to cos normalnego to co robi Inposter. Ponadto sama powiedziala w jednym z odcinkow ze jakby sie rozwiodla to matka by jej zyc nie dala. Wiec tak sobie beda trwac jak stare malzenstwo ktore juz sie po pewnym czasie wypalilo ale sie nie rozejdzie bo co ludzie i rodzina powiedza.

Katachetka i Ministrant. Tu mleko sie wylalo, nie wiadomo komu wierzyc. Troche mi sie wydaje ze przy calym obrazie Laweciarza to jednak jakies ziarno prawdy w zachowaniu Katachetki z okazalym nosem moze byc. Jeszcze te podsmiechujki na koniec ze nie wiadomo o co mu chodzi hehe. Wydaje mi sie ze albo ona/one maja w zwyczaju obgadcywac kogos i po prostu wyrzucaja to z pamieci potem, albo jesli ciagle mowimy o sytuacji z wesela to weszly procenty i zwyczajnie nie pamietaja tego xD. Tak czy siak dobrze ze sie rozeszli i chociaz na koncu byli szczerzy i zgodni z decyzja.

Sezon oceniam 2/10. Chyba jeden z gorszysz jesli chodzi o uczestnikow, bo zadna osoba w sumie nie budzila sympatii na tyle zeby jej kibicowac xD.

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pepsi22323: przeciek odnośnie wesela (100% legit)

- Ale ci męża dali pachoła hihihi jaki wieśniak

- Haha ej no jest jaki jest, trudno

Meanwhile Krysztian "Szczery" Laweta podsłuchujący na schodach <angryface>
  • Odpowiedz