#pytanie do osób które posiadają konto w #revolut Czy revolut ma kartę prepaid ? Chciałbym założyć sobie taką kartę, abym mógł popodpinać do różnych serwisów czy nawet jeśli chodzi o zakupy w necie i być spokojnym, że nawet jak coś by poszło źle to nie wyczyszczą mi głównego konta bankowego. Czytałem jeszcze o ZEN ale ciekaw jestem opinii inny osób.
@kwas_dezoksyrybonukleinowy Revolut nie ma prepaid, ale możesz użyć jednorazowej karty wirtualnej przy płatności w miejscach, których nie jesteś pewny. Po jednorazowym użyciu możesz wygenerować nową kartę.
Jeśli czytałeś jeszcze o Zen, to zapraszam do wypróbowania przez 150 dni za darmo. Wyślę polecenie, bonus i poradnik co i jak. Osobiście używam Revoluta i Zen. Przelewy między nimi dochodzą natychmiast w EUR, a w PLN ok. 10-15 minut. Nawet w weekendy. Nic nie
#banki #bankowosc
Revolut nie ma prepaid, ale możesz użyć jednorazowej karty wirtualnej przy płatności w miejscach, których nie jesteś pewny. Po jednorazowym użyciu możesz wygenerować nową kartę.
Jeśli czytałeś jeszcze o Zen, to zapraszam do wypróbowania przez 150 dni za darmo. Wyślę polecenie, bonus i poradnik co i jak.
Osobiście używam Revoluta i Zen. Przelewy między nimi dochodzą natychmiast w EUR, a w PLN ok. 10-15 minut. Nawet w weekendy. Nic nie
@kwas_dezoksyrybonukleinowy pisałem cały czas o revolucie :)