Aktywne Wpisy
QueRev +3
Kilka tygodni używam Linuxa Minta i stwierdzam że to jest zajebisty system ale dla osób które nie potrzebują korzystać z windowsych aplikacji. Jest mega wygodny i czytelny, posiada więcej ustawień personalizacji niż Windows, ogólnie mega wygodnie korzysta się z tego systemu no ale...
Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę
Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę
pikru +16
#sebcel pierwszy raz widzę aby prawnik podpisywał się imieniem i nazwiskiem swojego klienta. Chyba, że Seba jest swoim prawnikiem i dzwonił sam do siebie ;) Swoją drogą widać, że to wypluł GPT
źródło: temp_file3421105237790199080
Pobierz

Zacząłem grać w tego Sudden Strike 4 ale nie podoba mi się,nie radzę sobie z dowodzeniem tyloma jednostkami i upilnowaniem całego tego burdelu na ekranie.
Chyba że w weekend jak będę wypoczęty to lepiej mi pójdzie bo to jest bardziej zręcznościówka na szybkie klikanie niż coś taktycznego.
Wolę Commandosów i Desperadosów bo tam ma się tylko paru ludzi i na spokojnie się wszystko robi.
Może znowu ogram Soldiers: Heroes of World War II,akurat jest na za 20 zł wersja po remasterze.
źródło: header
Pobierz