Wpis z mikrobloga

Zychowicz to jest jeden z najwiekszych farbowanych lisow jakie sie wylonily na fali wojny w Ukrainie. Kryptokonfederata, ktory usrawiedliwia wszystkie gluoie decyzje Trumpa niewazne jak szkodliwe dla Europy i Polski. Ukuł sobie hasełko "polityki realnej" i walczy dzielnie z chochołem "politycznego romantyzmu", a cały ten zachód tylko po to by najwięcej z niego wyciągnąć dla kółka wzajemnej adoracji z Strategy and Future x Bartosiakiem na czele. Co kwartał nowa książka i golą barany od 3 lat. Jego kanał jest tak wtórny, że w zasadzie można by na nim było szkolić AI i by nikt nie widział różnicy między nim jako proawdzącym, a komputerem.

#wojna #ukraina #rosja #usa
sosiwoczostkowe - Zychowicz to jest jeden z najwiekszych farbowanych lisow jakie sie ...

źródło: temp_file7138507864859192246

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smutny_czlowiek: my to pół biedy bo wg mnie gdyby nie pomarańczowy to Europa by się sama nie obudziła w porę. Ale wyobraź sobie że żyjesz w stanach i jak kilkanaście lat temu żyłeś jak król pracując za najniższą tak teraz ciężej o pracę inną jak bycie wykorzystywanych przez takich elonów etc, nie stać cię na leczenie budżet kraju się sypie wszędzie ćpuny a prezydent jeszcze na tobie robi sobie hajs.
  • Odpowiedz
  • 3
@jast Budzisza nie oglądam, siewców strachu z historii realnej rzadko. Lubię wojczala ale to taki tam Mędrek.
Kogo mógłbyś polecić?
  • Odpowiedz
@smutny_czlowiek pieprzenie wojaczala ma tą wielką zaletę ,że nic mnie lepiej nie usypia od jego gadania. Gość ma tak długie i rozwlekłe audycje i monotonny głos ,że zaraz usypiam. Za to ma miejsce w moim serduszku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@-o_o-: kremlinka, jeśli chodzi o ukrainę i front to kanał martinnn szczególnie odcinki z płk Lewandowskim,ew Strzyżewski, szewko ale gdy nie mówi o bliskim wschodzie bo tam zawsze Iran dobry Izrael zły. I to chyba tyle szkoda że Polko nie ma kanału bo zawsze trzeźwo o usa czy rosji
  • Odpowiedz
@sosiwoczostkowe to jest youtuber, to wszystko. Drugi Rola, w jednym wywiadzie pluje na spekulantow i brokerow a w kolejnym zacheca do grania na gieldzie albo wtraca sie goscia nie majac pojecia o temacie ze az tamci wstrzymuja oddech. Nie pierwszy nie ostatni element na YT. Ja bym nie dorabial jakies ideologi o farbowanych lisach, typ kreci wyswietlenia i tyle.
  • Odpowiedz
  • 7
@smutny_czlowiek: okrutnie, 99% decyzji Trumpa to genialne posunięcia czy ogranie innych. I podkreślanie na każdym kroku że mówił że tak będzie i jak zawsze miał rację. Coraz częściej wyłączam Wojczala w trakcie słuchania.
  • Odpowiedz