Wpis z mikrobloga

• 39
źródło?

@kondzio1950g: o pierwszy konfiarz się odezwał, witam serdecznie.

Oczywiście pan konfiarz nie wie co się dzieje jak się nie wdroży na czas przepisów krajowych wprowadzających u nas prawo, które Polska pomagała napisać w UE.

Co źródło? Mam ci od podstaw tłumaczyć? Doczytaj sobie. Czy tiktoka ci nagrać?
  • Odpowiedz
@szybki-bill1:

o pierwszy konfiarz się odezwał

o pierwsze zdanie i już pomyłka lubie to XD
Wystarczyło dostosować się do MiCA, ale lepiej jeszcze podostrzyć prawo ponad europejskie. Naczytałeś się głupot, wrzucasz grafiki z Facebooka i jeszcze chcesz mi mówić o TikTokach? Chłopaku, jak myślisz, że dorzucisz złotówkę z podatku przez to weto, to masz niezłą wyobraźnię. Dodaj jeszcze standardowe biadolenie o praniu pieniędzy, a Roman będzie z ciebie dumny.
  • Odpowiedz
@kondzio1950g: dobra, widać że nie ma sensu z tobą dyskutować bo jesteś jakimś fanatykiem. Doceniam że coś doczytałeś, chwilę ci to zajęło, szkoda tylko że niewiele dotarło bo piszesz brednie.

Czy te straszne nadregulacje, o których mówisz to zapis, że za przestępstwa na rynku kryptowalut będzie grozić kara pozbawienia wolności do 5 lat?
O to cię tak d--a boli?
  • Odpowiedz
@szybki-bill1:

dobra, widać że nie ma sensu z tobą dyskutować bo jesteś jakimś fanatykiem

aaa czyli jak nie mówi się głosem tuska w każdej sprawie to jest sie czyims fanatykiem?
Chłopaku,ja ci mówie że nie głosuje na konfe a ty nadal w to brniesz
  • Odpowiedz
@szybki-bill1: Procedurą naruszeniową przejmują się tylko Ci co przejmują się wyrokami TSUE.
Jeśli spojrzysz na sondaże uzyskasz odpowiedź, gdzie aktualnie społeczeństwo ma procedury eurokołchozowe.
Przeżyłem jedną bardzo dużą zmianę ustrojową i nie mam wątpliwości, że przed nami kolejna
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
czy naprawdę nie dasię nic zrobić z tyranią unii? Może by tak trochę demokracji.

@Howsitgoing: następny konfiarz? Tyranią unii? Serio?
chyba wiesz, że Polacy uczestniczyli w tworzeniu tej regulacji razem z ludźmi z 26 krajów UE, prawda? Razem to napisaliśmy.
Teraz zostało to wdrożyć u nas i po temacie.
Ale nie bo na ostatniej prostej człowiek, który latał z bandziorami nie chce podpisać. Nie bo nie, a jeszcze głupie prawaki
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Procedurą naruszeniową przejmują się tylko Ci co przejmują się wyrokami TSUE.

@Porosie: Jak nie płacimy to nam odliczą. Ja nie widzę sensu najpierw pracować nad prawem razem z krajami UE a na końcu go nie wdrożyć, bo prezydent umyślał sobie, że nie podpisze
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
O to,że jak by zaostrzyli przepisy ponad to co nakłada MiCA to potem giełdy mogły by zrezygnować z PL regionu

@kondzio1950g: wiesz że wystarczy nie oszukiwać ludzi, to nie pójdziesz na 5 lat do paki? Z tym masz problem? To jest to całe wasze zaostrzenie o które cię d--a boli.

A wiesz że bez tej regulacji inwestorzy MUSZĄ otwierać biznesy krypto w innych krajach UE, bo w PL im nie
  • Odpowiedz