Wpis z mikrobloga

Mam pytanie - dlaczego w polsce pozwala się na coś takiego? Przecież to jest przekroczenie jakichkolwiek granic dobrego smaku i wychowania. Taka osoba nie powinna być dopuszczona nawet na kilometr do polityki. Przecież typ jest chyba chory psychicznie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#bekazprawakow #bekazpisu #polityka
greedy_critic - Mam pytanie - dlaczego w polsce pozwala się na coś takiego? Przecież ...

źródło: image_picker_6E6ADF40-2817-4871-AAD1-AFC3A25D8A06-41447-00000458202007D4

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam pytanie - dlaczego w polsce pozwala się na coś takiego? Przecież to jest przekroczenie jakichkolwiek granic dobrego smaku i wychowania.

@greedy_critic: 100% zgoda, dawanie Tuska jako osoby reprezentującej nasz kraj powinno się skończyć w kryminale, ale takie uroki demokracji że ciągle są ułomki głosujące na platforme xD
  • Odpowiedz
Jakby o spektrum chodziło to by mu tak oczywiste pogwałcenie logiki przez klawiaturę nie przeszło. To po prostu k*** jest i dobrze wie że robi fikołka dla debili.

@Gjbgghbhhjj: dobrze złodzieju, który przyznał się na wykopie, że od 2 lat nie płaci podatków za kryptowaluty.
  • Odpowiedz