Wpis z mikrobloga

Oby następcom starosty z PiS Mariusza Węgrzynowskiego tak szybko szły remonty dróg.

Tutaj ul. Graniczna (droga powiatowa nr 4344E w Tomaszowie Mazowieckim), już od dwóch tygodni była właściwie przejezdna, przy wgłebieniach z włazami do studzienek kanalizacyjnych stały tablice z odblaskami, ale nie było barier dla przejazdu i auta przejeżdżały. Dziś już zupełnie swobodnie.

Kto pamięta jak guzdrał się prezydent Zagozdon z placem Kościuszki te nie dowierza. Oczywiście można wskazywać setki barier, ale jeśli nie czujesz się na siłach to nie startuj, nie podejmuje się, nie narzekaj. Albo narzekaj ale wtedy ssij pałkę.

#tomaszowmazowiecki #lodzkie #polska #miasto #mariuszwegrzynowski
Poludnik20 - Oby następcom starosty z PiS Mariusza Węgrzynowskiego tak szybko szły re...

źródło: 1000030015

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Poludnik20: o! Nawet mam zrobione w ciągu dnia. 16 listopada. Pod koniec października zaczął się remont.

Najbardziej krytykują bezradne miernoty za których kadencji sprzed 2014 roku najczęściej w ogóle nie podejmowano się żadnych remontów o budowach nie wspominając, albo niespełna dwustuletnią placyk robili kilka lat.

Patrzysz w bio, a tam albo jakoś poukrywane studiami dyplomowymi albo wprost: wyższa szkoła kupiecka czy coś
Poludnik20 - @Poludnik20: o! Nawet mam zrobione w ciągu dnia. 16 listopada. Pod konie...

źródło: 1000029172

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: w wielu sytuacjach krytyka tak naprawdę opiera się jedynie na tym, że z nimi nie chał. Albo przynajmniej nie udawał.zafascynownaia grupami havy metalowymi (z których piosenek, ci pasjonaci nie rozumieli ani jednego słowa, potrząsanie łbem przez 30-50 lat od technikum po emeryturę, jedynie). Zadra. Że nie kompan.  Że nie swój. Jako to k....? Bez mojej wiedzi? Jak śmiał?! Hahaha :))
No i plus trochę z takiego urabnowskiego nurtu szydzenia
  • Odpowiedz