Aktywne Wpisy

Sonny86 +229
źródło: temp_file1501927544366908963
Pobierz
zdrajczyciel +78
Zakaz trzymania psów powyżej 10 kg w blokach. Zgoda wszystkich mieszkańców na posiadanie psa > 10 kg w spółdzielni. Lista ras niebezpiecznych zaakutualizowane o kundle wyglądające jak pitbull na sterydach. Surowe kary za psie odchody i pogryzienia. Obowiązk OC dla psiarzy.
#psiarze
#psiarze

Efekt: 6 aut w karambolu, jedna osoba nie żyje.
#wroclaw #autostrady #a4 #mgla #goraswietejanny
źródło: il20251202_951459731_xlarge
Pobierz@pasta_alla_carbonara: poprawiłem
@pekak: poprawilem
Na pewno była tez grana jazda na zderzaku.
źródło: image
PobierzTutaj piszą, że kolizje były w sumie trzy https://tvn24.pl/opole/karambol-na-autostradzie-a4-pod-gora-swietej-anny-jedna-osoba-nie-zyje-st8781413
Ofiara śmiertelna była w VW, czyli temu z busa chyba nic się nie stało
@Krzysztof53647: to nie są drogie auta, tego kaszkaja kupisz za 50k albo i mniej.
@quescik1: NIe, to przy tej konstrukcji normalnie, po prostu zostala scisnieta od znieksztalconej karoserii od dolu
Zastanawia mnie jak to możliwe w nowszych autach jedynie, skoro w takim samochodzie mi wszystko piszczy na czerwono gdy za blisko podjadę do kogoś. Samochód krzyczy im, że są debilami a
a te wszystkie alarmy bezpieczenstwa to czesc ludzi wylacza ;)
Po prostu polak musi z---------ć, a jeszcze lepiej jak może innemu uczestnikowi ruchu udowodnić o ile jest lepszy, bo on potrafi we mgle polecieć 180km/h, a nie jakieś tam 130 czy 140.
@Krzysztof53647:
@pasta_alla_carbonara: słyszałem, że to mogli być konfederaci. Dlaczego nie podali tego faktu w gazecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie sam z----------z jak p------y.