Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
źródło: 42c4cd98f668d4f098d1e1f4210b187dbf3f7fa8f924a7b525fe2102ab4b8e8f
PobierzPo drugie od 80 lat jako polacy 'wyplacamy' te reparacje sami ludziom poszkodowanym podczas wojny. Z naszej kasy. A tekst premiera o tym, ze powinni sie spieszyc z ta symboliczna pomoca bo inaczej sami to zrobimy jest swego rodzaju moralnym szantazem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A pamietaj, ze polska tez zabrala niemcom ziemie, cale prusy itd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@obserwator_nsa: Totalnie, ci sami ludzie którzy klaszczą uszami bo PiS ŻĄDA OD NIEMCÓW PIERDYLIONA TRYLIONÓW, teraz kręcą spin o tym że Tusk chce żebyśmy sami sobie płacili reparacje. Połowa nie słuchała wypowiedzi i po prostu powtarza jak papuga po idolach, druga połowa słuchała i stwierdziła że to świetna okazja na manipulacje i zrobienie trochę dymu. W
Wybraliście nawet pisowskiego prezydenta zamiast po prostu zbojkotować wybory.
No chyba nie Kryspin, plus niejednokrotnie miałem tu banicję za krytykę rządu PiSdzielców. Niektórzy już zapomnieli jak Białkov bronił np Orlenu? XD A Batyr
@obserwator_nsa: udowodnij, że miałeś bany za jakąś krytykę a nie za zachowywanie się jak patus i inwektywy. Kojarze cię głównie z banów za to.
xD