Wpis z mikrobloga

@Fajlip1111: ona jest tak fałszywa, te jej grymasy jak Ksyś powie coś nie tak, zachowuje się tak jakby jakiś Alvaro kopnął ją w tyłek w tym Londynie i sama siebie próbuje przekonać, że taki poczciwy chłopek da jej szczęście, ale i tak nic do niego nie czuje
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: Dla mnie to ona ma jakieś zaburzenia dwubiegunowe. Najpierw mówi, że jaki to Krzysiek nie jest cudowny i fajny, a potem go o-------a za bałagan w aucie czy piłowanie na trójce. Najpierw jest spoko, dużo o sobie to nie mówi i w zasadzie wszystko jej się podoba, a potem wyciąga go na przebieżkę po lesie i na niej mówi, że jej facet musi być równie usportowiony co ona -
  • Odpowiedz
@projektant_doktorant: mysle, ze to nie zaburzenie a po prostu jedno mowi z mysla o widzach i jakims swoim 'PR' a drugie jej z automatu wychodzi z tego co rzeczywiscie czuje i to sa dwa przeciwlegle swiaty. Wlasnie przyklad z randka i jej tekstem o Krzysku jako idealnym mezem gdzie zaraz chcial ja po prostu dotknac/przytulic a ja az odrzucilo na druga strone lawki pokazuje, ze ona w nim nie widzi
  • Odpowiedz