Aktywne Wpisy

wfyokyga +16
Giga jajku dla cb
źródło: temp_file3813801577671662229
Pobierz
wfyokyga +12
źródło: temp_file6611433364995642964
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3813801577671662229
Pobierz
źródło: temp_file6611433364995642964
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ale chyba działa na mnie też to, że dorwałem grę gdzieś na przełomie listopada i grudnia 2011. Od tamtej pory kojarzy mi się mocno ze świętami.
Pamiętam, że wtedy grałem kilka dobrych tygodni praktycznie tylko w tę jedną grę.
I tak co roku tłumaczę sobie, że już mi się nie chce po raz setny robić misji dla gildii złodziei… a potem i tak około 20 grudnia instaluję Skyrima i zaczynam wszystko od nowa. XD
#skyrim #theelderscrolls #gry #swieta
źródło: image
PobierzCiągnie się to nieco jednak
Cytując klasyka: "jasny gwint, ten syf uzależnia" :)
@Vexolax: Ja od prawie 10 lat lecę na tym samym save ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale też wchodzę co zimę żeby chociaż popatrzeć na widoki
Już raz czekałem 2 dni aż się mody pobiorą żeby dostać crash to desktop na starcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja na pewno polecam Live another life - alternatywny start do wyboru z kilku ścieżek. Możesz zacząć jako uczeń nekromanty, rolnik, myśliwy, itp. Za każdym razem w innym miejscu, często z mini quescikiem wynikającym z wybranego "życia", pomija to całkowicie ten długi i nudny prolog w Helgen. Do tego lubię sobie rozszerzyć perki, np. modem Ordinator. A z modów z dodatkowym contentem mapowo/fabularnym,
@michalcorobisz: Dziwnie wymawiasz w Maxa Payne'a
W okolicach świąt kusi mnie też Icewind Dale i Syberia.