Wpis z mikrobloga

#kiszak UWAGA UWAGA, mam dla was złe wieści w ten wtorkowy poranek, otóż SKELETAL: Deadly Shuffle nie wyjdzie w 2025 roku. Za to możecie zobaczyć na jakim etapie obecnie jest ta gra. (Tak dla jasności o tym że ta gra nie wyjdzie mówi pod koniec tego filmiku)

https://streamable.com/9dff9o
MagicznyKarp - #kiszak UWAGA UWAGA, mam dla was złe wieści w ten wtorkowy poranek, ot...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MagicznyKarp: Zajebisty design kominka. Jak pierwszy raz odpaliłem Minecrafta w wieku 13 lat, to podobnie budowałem. A jak sie jeszcze dowiedziałem jak przyzwać bedrocka, to ło panie
  • Odpowiedz
@MagicznyKarp: jak miałem 12-13 lat to podobnie się bawiłem w rpg makerze ( ͡° ͜ʖ ͡°) nasrał kilka powtarzających się 'sprajtów' na kominek dobitnie pokazując brak ogłady przy tworzeniu lokacji licząc, że "więcej=lepiej", gdzie w międzyczasie mamy komiksową grafikę, gdzie raczej starasz się iść w minimalizm i mniej znaczy więcej. Niezły oczopląs będzie później na ekranie jak dorzucisz do tego efekty, pociski i wrogów.

Pomijam, że
  • Odpowiedz
@MagicznyKarp:
Wyglada to na typowy raport progresu dziejow khorinis gdzie po 13 latach pokazywali losowe screeny bandyty z broda i jakies k---a skalki w mglistym i deszczowym lesie. Widac, ze Areczek nauczyl mistrza nowych sztuczek
  • Odpowiedz