Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2516
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +531
źródło: 1000005415
Pobierz

#szafranowicz #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: scaled_1000019933
Pobierz@Villeman: Chodził do najbardziej resortowego i bananowego top liceum w Polsce.
@Issac: Widziałem go jak robi zakupy w Biedronce i miał normalnie wypełniony koszyk.
źródło: t1v0gd22xhte1
Pobierzźródło: scaled_1000019938
Pobierzźródło: unnamed (3)
Pobierz@innv: Dziwne, zawsze myślałem, że to on wysysa - chyba po to go przygarnęli?
@innv: bo to jeden raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@plyty_chodnikowe: może wysłali go po zakupy dla kaczyńskiego
@Mysteri0nke: maks spełnienia w życiu człowieka xD
@plyty_chodnikowe: robił zakupki dla Jarozbawa, nie dla siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@innv: Może wysysają z niego krew by podtrzymywać karakana przy życiu xD