Wpis z mikrobloga

• 3
@kremenaros to nawet nie jest mem, tylko wygląda jak jakiś screen z tik toka

Za moich czasów to żeby zrobić mema to przynajmniej trzeba było się pofatygować żeby wkleić rzułtą mordę w paincie
A to jest jakiś shit wyciągnięty z generatora obrazów. Zero pomysłu, humoru czy własnej inwencji
  • Odpowiedz
@Mystoo: nie jesteś specem od anatomii ale nie jesteś też specem od fotografii :) na drugim zdjęciu stoi bliżej obiektywu stąd te twoje wrażenie że maminne proporcje. Jak używa telefonu to to jeszcze bardziej potęguje złe wrażenie bo telefony bardzo zakłamują.
Nie mam zamiaru się z tobą kłócić ale ja obstawiałbym na 99,999% że to prawdziwe zdjęcie. Serio… nie raz spotykałem się z dziewczynami gdzie na pierwszy rzut oka nie
  • Odpowiedz
@drago444: xDdddd ciekawe w którym miejscu? Fryzura jest identyczna na obu zdjęciach za to widać różnicę w ułożeniu po tym jak ściągnęła bluzę… wy macie coś z deklem co nie? Nie potraficie przyjąć czegoś do świadomości?
  • Odpowiedz
@Notes: Możesz wskazać tą widoczną według Ciebie różnicę w ułożeniu włosów, ja nie widzę. Dodatkowo na obu głowa jest ustawiona idealnie tak samo co do piksela względem tła. Ewidentnie druga fotka jest przeróbką pierwszej.
drago444 - @Notes: Możesz wskazać tą widoczną według Ciebie różnicę w ułożeniu włosów...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz