Wpis z mikrobloga

• 0
@YouGotThis10: Tak się obiło o uszy, że ci co mają grę zakupioną (przynajmniej w PS Store) na PS4 i mają PS5, to jutro (phuu: dzisiaj) mają dostać darmowy update graficzny do wersji z PS5.

Nie jest jednak podane, czy wspomniany wyżej darmowy update jest również dla posiadaczy fizycznej wersji gry (PS4) na płycie (po włożeniu płyty do napędu PS5 ----------> rozpoczęciu pobrania ze sklepu PS Store).
  • Odpowiedz
  • 0
@YouGotThis10: Tak. Ale już potwierdzone, że po wsadzeniu płytki z PS4 ściąga się za free ulepszona wersja na PS5 i jeszcze dodatek Undead Nightmare dokładają za free jak nie masz, więc lecę szukać na jakimś OLX/Vinted wersji na płytce.
  • Odpowiedz
  • 0
@mr_domban: patrzcie jakie Rockstar łaskawe jest dla graczy, jak GTA trzeba było ograć na ps5 to kazali się wypchać i kupić grę na next gena zamiast dać update za darmo. Zresztą ja i tak czekam na RDR2 pod ps5.
  • Odpowiedz
  • 0
@shox: Ja tam to olałem, bo miałem GTA 5 na płytce w wersji na PS4, ale że posiadałem PS4 w wersji FAT (nie PRO, kupione chyba nawet w 2014 roku już, krótko po premierze), to po włożeniu płytki z PS4 do PS5, ulepszenie graficzne z PS4 Pro i tak zadziałało, więc miałem więcej FPS. Nie była to oczywiście jakaś olbrzymia podwyżka, ale mi wystarczało w zupełności i stwierdzam, że dobrze
  • Odpowiedz