Aktywne Wpisy

adam-pajac +137
#tlustyczwartek Żaden inny dzień jak tłusty czwartek nie pokazuje głupoty, zniewolenia i łatwości manipulacji społeczeństwem. Stoją idioci w tych kolejkach jak bydło, wynoszą kartony tych słabej jakości pączków a potem w---------ą je do porzygu pomimo tego, że mają już dość po 2 sztukach. Na tym właśnie polega różnica pomiędzy bezmózgami a trzeźwo myślącym człowiekiem - ten jak go najdzie ochota pójdzie sobie w dowolny dzień do cukierni, kupi na w-------u
źródło: czwarter
Pobierz
WilecSrylec +374
My już z chłopakami na zakładzie po pierwszym kartonie, a jak u was tłusty czwartek?
#pracabaza #tlustyczwartek #heheszki
#pracabaza #tlustyczwartek #heheszki
źródło: 1000017414
Pobierz

Zgłoszenie 75e049402313fc40 z dnia 2025-11-27 00:29:00
Imię: Anna
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Hej, jestem normalną dziewczyną z Krakowa, konkretnie NH.
Słucham rapu, dość specyficznego ale na pewno nie jakieś SzMaty czy inne fagaty, leosie i bambi [czego słucham: AVE2T4 mam nawet wydziarane, czasami kobik, peja, 3W, AJKS, Chada]. Lubie oglądać kryminały, dramaty, czasami horrory. Jak wpadnie mi w ręce ciekawa książka to przeczytam, felietony, reportaże, na różne tematy. Nie przeglądam nałogowo tiktoka, ani rolek nigdzie bo wole dłuższe bardziej treściwe materiały.
Pochodze z Krakowa ale chętnie poznam też osoby z Katowic.
Wygląd
Czarne długie włosy, zielone oczy, 166 wzrostu,
znaki charakterystyczne to tatuaż na lewym przedramieniu i blizny
Zainteresowania
Interesuje się medycyną, historią, psychologią, urbex, lubię podróże zwłaszcza nocną.
Czego oczekuję?
Osoby kumatej, wiedzącej jak się zachować, empatycznej, podejmowanie rozmowy zamiast obrażania się gdy komuś coś nie pasuje.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Spacer wieczorem po mieście, słuchanie muzyki, normalna rozmowa o życiu
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Do dogadania w trakcie poznania
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirabelkaszukamirka
Łap.