Wpis z mikrobloga

Nowy tydzień, nowy wpis i perspektywa tego, że w końcu k---a nie ma żadnego p----------o przygotowywania się do Black Friday więc może trochę odżyję XD Jakby co wpis można przeczytać tutaj, a ja idę spać, tj. zgonować

Zapraszam, i polecam, wasz grafomaneł

#yetiograch #gry #hades #hades2 #monsterhunternow #pokemongo #persona5 #dungeonstalkers #flappydragon #blog #gotujzwykopem
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ja-jasiek: Black Friday to najgorszy okres w roku, dla takich parobów, jak ja, nie ma co kryć, więc jeśli chłop też zmęczon, to łączmy się w bólu. (,) dawno tu nie byłam na wykopie, więc całego lore nie znam, choć blog mega ciekawy się robi wydaje, próbowałeś też w gierki dla lamusów, jak na przykład Stardew?
  • Odpowiedz
  • 0
@Vade: ja to jeszcze pół biedy, bo głową pracuje, ale jak pomyślę o tych co potem to wszystko pakują to głowa mnie boli :x

oczywiście, że tak - w Stardew Valley grałem z taką pasją, że aż mi przez tę grę bateria w Nintendo Switch padła (tam głównie w to grałem).

Teraz czekam z niecierpliwością na Witchbrook :D oprócz tego chodzi za mną Little Witch in the Woods.

• Odpowiedz