Wpis z mikrobloga

• 45
@Agresywna_Szyba: piękne zesrańsko p0lek było jak zaczęła się wojna na Ukrainie i młode Ukrainki zaczęły uciekać do Polski xD nasze witaminki jak pies ogrodnika - same beciaków nie chcą ale ten innym tykać nie dadzą xD
  • Odpowiedz
@Agresywna_Szyba: ale tak zupełnie szczerze - polski facet to jeden z najlepszych wyborów na męża ever. Mamy kulturę wierności mimo wszystko, rodzina jest wysoko w hierarchii wartości. W bogatych zachodnich krajach obecnie społeczeństwo stało się wygodnickie a co za tym idzie - nieco leniwe. Jak tak patrzę po koleżankach co powychodziły za Niemców czy Holendrów to zdarza im się narzekać, że cokolwiek trzeba zrobić w domu to one, bo chłop
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk ja mieszkałam za granicą poznałam dużo narodowości , mam znajomych w dużej części Europy i szczerze mówiąc powiem , że to jaki facet jest nie zależy od narodowości ani trochę , z ręką na sercu mogę poswiadczyc że w każdej narodowości masz złych i dobrych facetow
A "zesransko polek" wynika raczej z żalu że one nie trafiły akurat tego Polaka premium
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk nie lubię stereotypów na temat narodowości bo każdy stereotyp można łatwo złamać , byłam kiedyś z mega skąpym polakiem i byłam na randce z Niemcem który kupił kwiaty wszystko zapłacił mimo że stereotyp mówi że są chytrzy i nie traktują kobiet jak damy
Trzeba patrzeć jakim kto jest człowiekiem a nie w paszport :3
  • Odpowiedz
@Linnior88: ja też poznałem dużo i raczej Polacy są top, Polki mniej ale dla obcokrajowców też są lepsze niż ich kobiety.
Jedna z takich dużych różnic to tam jest dużo więcej męskich "szonów". W krajach nordyckich przez ostatnie dekady od siedzenia pod kamieniem przeszli do najbardziej rozwiązłych narodów.
Oczywiście dotyczy to obu płci, ale raczej jest mniejsza różnica kobieta-kobieta niż mężczyzna-mezczyzna.
A jak wiadomo według badań, statystyk i innych, jest
  • Odpowiedz
byłam na randce z Niemcem który kupił kwiaty wszystko zapłacił mimo że stereotyp mówi że są chytrzy i nie traktują kobiet jak damy

@Linnior88: Serio? Chłop pewnie chciał poruchać to wyłożył kasę, a Ty to ekstrapolujesz na całą nację, że nie są skąpi XD
  • Odpowiedz
@TheDarkSideOfTheMoon

>byłam na randce z Niemcem który kupił kwiaty wszystko zapłacił mimo że stereotyp mówi że są chytrzy i nie traktują kobiet jak damy

@Linnior88: Serio? Chłop pewnie chciał poruchać to wyłożył kasę, a Ty to ekstrapolujesz na całą nację, że nie są skąpi XD

Mówiąc o innych pokazujesz co tak naprawdę jest W TWOJEJ głowie
  • Odpowiedz
@raseri a w Polsce męskich szonow nie ma ? :3 a mity że na Skandynawii się każdy puszcza też można w bajki wsadzić , to są głównie sztokholm i oslo , a na wsiach skandynawskich to masz pełno 30 letnich prawiczków , którzy czytają Biblię
Śmieszne jak Polacy tworzą sobie stereotypy na podstawie dużych miast zdominowanych przez imigrację
  • Odpowiedz
@raseri szczerze to przeciętny polak mentalnością nie różni się od ruskich i Ukraińców , gadają pod nosem jakieś dyrdymały że zachód to siedlisko szatana a na wschodzie wszystko "najkraszsze v mire" w przeciwienstwie do ciebie to ja kilkanascie lat mieszkałam na zachodzie i jakoś nie widzę żeby Polacy są bardzo różnili od innych nacji na plus , są poprostu ani lepsi ani gorsi , mogłabym godzinami wymieniać jak się zachowywali moi
  • Odpowiedz
@raseri nie ma czegoś takiego jak " super mężczyźni z polski" może być tylko ponad przeciętnie dobra jednostka lub jednostki , ale mogę godzinami też wymieniać kiepskich nawet ze swojej własnej rodziny
A stereotypy są tylko stereotypami , nie brakuje Polaków którzy przez cały związek nie dadzą ci nawet jednego kwiatka nie zaproszą nigdzie a jest pełno Szwedów Norwegów którzy biorą sobie żonę z Filipin Kolumbii i później utrzymują jej całą
  • Odpowiedz