Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +122

mirko_anonim +128
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz

A "zesransko polek" wynika raczej z żalu że one nie trafiły akurat tego Polaka premium
Trzeba patrzeć jakim kto jest człowiekiem a nie w paszport :3
Jedna z takich dużych różnic to tam jest dużo więcej męskich "szonów". W krajach nordyckich przez ostatnie dekady od siedzenia pod kamieniem przeszli do najbardziej rozwiązłych narodów.
Oczywiście dotyczy to obu płci, ale raczej jest mniejsza różnica kobieta-kobieta niż mężczyzna-mezczyzna.
A jak wiadomo według badań, statystyk i innych, jest
@Linnior88: Serio? Chłop pewnie chciał poruchać to wyłożył kasę, a Ty to ekstrapolujesz na całą nację, że nie są skąpi XD
Mówiąc o innych pokazujesz co tak naprawdę jest W TWOJEJ głowie
Śmieszne jak Polacy tworzą sobie stereotypy na podstawie dużych miast zdominowanych przez imigrację
A stereotypy są tylko stereotypami , nie brakuje Polaków którzy przez cały związek nie dadzą ci nawet jednego kwiatka nie zaproszą nigdzie a jest pełno Szwedów Norwegów którzy biorą sobie żonę z Filipin Kolumbii i później utrzymują jej całą
@Linnior88: XD
@Linnior88: dobrze, że jestem ponadprzeciętny bo bym się obraził za takie porównanie.