Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#polityka #antykapitalizm #gospodarka #ekonomia
źródło: G7GNTFwXEAAWmuz
Pobierzproblem w tym, ze klasa robotnicza w gruncie rzeczy sama nie wie czego chce (no, moze poza szlachtowaniem bogatych ale tu tez nie ma jednomyslnosci w tej kwestii)( ͡º ͜ʖ͡º)
no to sytuacja jest trudna.
Ale na przyklad zwiazki zawodowe moglyby organizowac wyjazdy edukacyjne dla aktywu klasy robotniczej.
Do miejsc, gdzie swiadomosc klasowa jest na wysokim
Związki zawodowe to relikt xix wieku gdy pracownik był przywiązany sznurkiem do jednego kołchozu
źródło: image
PobierzNo tak bo internet wyklucza edukacje czy organizowanie się bez wyjazdowego alkoholizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko śpiewanie przy grillu coś zmieni
źródło: IMG_8271
PobierzKomentarz usunięty przez autora