Miteora Miteora 2 godz. i 58 min temu 21 + #przegryw faktem niezaprzeczalnym jest,że remlezara nie da się nie lubić
kamil-kurczok kamil-kurczok 2 godz. i 57 min temu via Wykop 4 + @Miteora: dlatego mi sie wydaje że on zapryczy i jemu bedzie dane
hfgjfg hfgjfg 2 godz. i 55 min temu via Wykop 2 + @Miteora: ja niektórych nie lubię, nawet jak nikomu nie wadzą. Myślę że to przez prawo selekcji naturalnej. Tak jest. Udziela mi się to mocno.
JuzNieBedePodrywalMirabelek JuzNieBedePodrywalMirabelek 2 godz. i 46 min temu via Wykop 2 + @Miteora: ten post mi przypomniał, że miałem go w końcu zaobserowować. dobry huop
Miteora Miteora 2 godz. i 41 min temu via Android 2 + @JuzNieBedePodrywalMirabelek: jeden z najlepszych tutaj
remlezar remlezar 2 godz. i 34 min temu via Wykop 4 + @dawid-mower @Arutam2002 @Arvin @JuzNieBedePodrywalMirabelek @Miteora: Dziękuję, to wszystko bardzo miłe ʕ•ᴥ•ʔ
remlezar remlezar 2 godz. i 33 min temu via Wykop 2 + @kamil-kurczok: Chuop wierzy we mnie bardziej, niż ja sam w siebię ech @hfgjfg: Wiem o co chodzi, czasem też tak mam
@hfgjfg: Wiem o co chodzi, czasem też tak mam