Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lexi20: zawsze mam takie guilty pleasure jak widzę takie wysrywy w internecie żeby sprawdzić czy to jest standardowe troll konto z kradzionymi zdjęciami, czy może gdzieś tam w Polsce żyje sobie ktoś kto naprawdę w to wierzy i postanowił się tylko podzielić swoimi przemyśleniami ze znajomymi na FB.
  • Odpowiedz
  • 4
@Mondez

w ogóle zauważyłem, że mocno Millera zaczeła promować i konfederacja i właśnie onuce

Miller w pewnym momencie zaczął nagle używać języka brauna w sprawie Ukrainy.
Ciekawe czy na starego towarzysza FSB odkurzyła jakieś teczki w Moskwie, czy też zmotywowali go w inny sposób do szerzenia ich propagandy.
  • Odpowiedz
@Jabby: @Mondez Miller w ogóle gada tylko ukrach ostatnio, a o rosji tak jak konfederuskie - albo dobrze albo wcale.

Zauważyłem też dużo powtarzających się fraz pod postami Millera typu „w końcu ktoś mówi to, co myśli każdy normalny Polak” „w końcu ktoś kto pisze to co każdy Polak myśli” itd. ruskie boty w 90%
  • Odpowiedz
w ogóle zauważyłem, że mocno Millera zaczeła promować i konfederacja i właśnie onuce

@Mondez: I Miller i Konfederacja zwietrzyli forsę do zrobienia na tłukach którzy wyłączyli TV i myślenie
  • Odpowiedz
@Lexi20: Grzegorz Kunda to debil i zadymiarz jakich mało, nawet jego własny syn komentował jeden z jego postów w stylu "to mój ojciec, ale nie chcę być utożsamiany z jego opiniami"
  • Odpowiedz
@Mondez Miller to asset ameryki. Jak w USA do władzy doszły ruslfile to szczeka razem z nimi. To że wprowadził Polskę do NATO to kwestia przypadku, tak jak zepsuty zegar wskazujący dwa razy dobrą godzinę
  • Odpowiedz
@Lexi20: w ogóle zauważyłem, że mocno Millera zaczeła promować i konfederacja i właśnie onuce

@Mondez: Bo Miler już dawno poza żłobem i przestał się wstydzić mięty którą czuje do Sajuza, więc w sprawie Ukrainy dosłownie Braunem zalatuje z jego wypowiedzi. Dlatego nigdy nie można ufać ex komuchom - bo mogą latami udawać, ale w sercu komuch to zawsze będzie komuch.
  • Odpowiedz