Wpis z mikrobloga

@Bardzo_Suabe_Rymy: Też mam dość i przymierzam się do Soprano, z chęcią bym także wróciła do takich klasyków jak Przystanek Alaska, Lost, Mash, Z archiwum X, albo nie wiem, Północ Południe. Z polskich Oficer był wyrąbisty.
Coś dobrego i starego czego nie widziałam to Deadwood.
Niestety z tego co ja obserwuje to seriale mają bardzo zawyżone oceny, sa słabsze niż twierdzi widownia, być może dlatego że widownia jest młodsza i te
  • Odpowiedz
@frisorovicz: Trzeba troszkę interesować się wydarzeniami na świecie. Oczywiście, że większość narracji o woke, tęczowych kampusach, zgniłym Zachodzie i UE to ruchy inicjowane oraz finansowane przez Rosję i Chiny. Jeśli nie dostałeś swojej zapłaty to jesteś użytecznym idiotą ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Bardzo_Suabe_Rymy: na szybki montaż polecam Małe rzeczy (2021). Piękne fragmenty scen gdzie dzieje się kilka rzeczy naraz. Ktoś uznał, że dobrym pomysłem będzie pokazanie wszystkiego i tną obraz co pół sekundy tak że nie wiesz co się dzieje.
  • Odpowiedz
@Bardzo_Suabe_Rymy: Oglądałem, Zwierzogród Zootopie po 9 latach i dochodzę do wniosku, że wtedy był peak jeśli chodzi o animacje. Potem zaczeło się DEI i cutting cost. Wcale się nie zdziwię jeśli druga część będzie wyglądać gorzej od pierwszej. Za parę lat to w ogóle będziemy na stare filmy patrzeć jak na piramidy i myśleć że to kosmici je nakręcili na spółkę z reptilianami. ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz