Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +1682
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +12
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

Pierwszy dzień testów na produkcji. Generalnie sporo osób chciało grać do tego stopnia, że serwer się zapchał. Także ilość slotów została powiększona.
Rzeczy, które wyszły i zostały ogarnięte (względnie):
-Wprowadzenie rtv
-Ze względu na problemy ze spawnowaniem na niektórych mapach wprowadzono przenikanie graczy ze swoich drużyn.
-Kosmetyczne poprawki dotyczące rozgrywki.
Rzeczy, które prawdopodobnie ulegną zmianie.
-Niestety wielce prawdopodobne jest to, że wyleci plugin na śnieżki ze względu na problemy ze skryptem, z którym sobie nie poradzę. Na razie jest, ale może zniknąć.
Rzeczy, które jak będę miał czas i umiejętności do ogarnięcia
-Ogarnięcie listowania dostępnych map.
-Chwilowo wyleciała mapa fy_snow ze względu na ww. plugin oraz konieczność ogarnięcia automatycznego spawnu po dead-dzie
-Wprowadzenie małych map w przypadku małej ilości graczy z nieskończoną rundą.
Także może nie jest najlepiej, ale jako tako. Można powiedzieć, że w sumie jest średnio.
Serdecznie zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nazwa serwera: cs-Bencownia[4FUN]
IP: 51.38.122.215:27255
Hasło:brak
Ilość slotów: 32
Tryb gry: 4FUN
https://wykop.pl/wpis/84072963/dzien-dobry-panswu-szanowne-panstwo-kochani-moi-je
#mapycs16 #cs16 #counterstrike #cs #cs2 #gry #swieta #kiedystobylo
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @
źródło: Przechwycenie obrazu ekranu_2025-11-30_12-05-40
Pobierzcsitaly