Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak ludzie mogą widzieć w tym nowym battlefieldzie 6 ducha battlefielda 3. Przecież to g---o przypomina zwykłe ordynarne call of duty, a nie starego battlefielda. I jeszcze to gówniane strzelanie, gdzie każda b--ń ma praktycznie zerowy odrzut i strzela w taki sposób jakby miała tłumik, albo gdyby to było ASG...
#bf3
#bf6
#battlefield
#battlefield3
#battlefield6
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Hubiqq: I taki był zamysł twórców - żeby ściągnąć jak najwięcej graczy z cod'a no i jest takie g---o jakie jest....
Polecam hell let loose ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hubiqq: jako ktoś kto regularnie grał w kilka ostatnich codów w ogóle bym nie powiedział że bf6 przypomina coda, no chyba że mówimy o jakichś starych codach z przed 15 lat

obecnie w codzie żeby przemieścić postać o 50 metrów musisz zrobić 10 salt w tył, 5 w przód, kilka slide cancelów i jeszcze kilka razy odbić się od ściany a potem i tak zabija cię postać z anime albo
  • Odpowiedz
@Hubiqq: no generalnie duzo ludzi na to marudzi jednak, ja tez uwazam ze ten marketing o powrocie bfa jest przesadzony. Z drugiej strony, gra jest lepsza niz poprzednie battlefieldy, pytanie czy beda uzupelniac content (przede wszystkim sensownymi mapami) bo jego no jest za malo na ten moment.

Ducha uwielbianych przeze mnie BFow tu az tyle nie ma, ale gra jest grywalna, jest ok imo, moze byc lepsza jak uzupelnia content
  • Odpowiedz