Lewuski i tęczaki wytłumaczcie mi coś. Hejtujecie właściwie wyłącznie konfederacje (99%) Konfa zabiera głosy PiSowi - jeśli konfa straci, zyska PiS. Niszcząc konfę - działacie bezpośrednio na korzyść PiS i kaczora. Właściwie każdy wasz wpis, to praca wykonana bezpośredno na korzyść tego osobnika. Gdyby kaczyński wszedł kiedykolwiek na wykop - to byłby z was dumny.
Jedyne wytłumaczenie, że te wszystkie hejterskie wpisy na konfę robią multikonta mateckiego. Nie brak zresztą takich opinii, jak tylko połączy się kropki...
@JanuszGruz: Np. pisowski prezydent, pomimo tego że kibol i snusiarz, rozumie że Rosja jest zagrożeniem dla Polski. Niedawno nawet chwaliłem Mentzena, i co? Teraz każdy jego wpis to lizanie Putina po jajkach.
@Anhed: Ale i tak pis będzie rządził, tylko będzie musiał użerać się z konfederacją. Wolicie autorytarne rządy kaczora, który z nikim nie musi się liczyć?
@CipakKrulRzycia: Merytorycznej krytyki w tym raczej mało, większość to idiotyczne memy + lizanie się bo sprężynkach + choroszcz o "łączeniu kropek". Pierwszy lepszy przykład z bosakiem co niby nie zna historii swojego kraju - takich wpisów jest najwięcej. Ale moje pytanie było nie o tym...
Swoją drogą, muszę ten wpis oprawić. Sprowokowałem tuskolewusków do pisania dobrze o pisie. Chyba faktycznie jestem matecki xD
@JanuszGruz: Nie zgodzę się z tą opinią. Prawda jest taka, że za każdym razem praktycznie kiedy ktoś podejmuje próbę dyskusji z typowym konfiarzem to konfiarz zaczyna pisać takiej osobie, że pewnie głosowała na Trzaskowskiego, Tuska albo, że jest głupim lewakiem. O tym, że absolutnie żadne argumenty nie docierają do takiego konfiarza nawet nie trzeba chyba pisać bo jemu Sławek powiedział prawdę objawioną i tak
@JanuszGruz: wolę autorytarne rządy bez konfy która tylko mąci i wprowadza szkodliwe poglądy do społeczeństwa i nie tylko Jarek musi się użerać z konfą, my wszyscy musimy się użerać z konfiarzami
No tutaj to akurat wy przodujecie w wyzywaniu każdego od mateckich
@JanuszGruz: Nigdzie absolutnie nigdy nie wyzywałem Mateckiego. Co najwyżej napisałem kilkukrotnie, że w moim odczuciu skandalem jest to iż ktoś taki piastuje stanowisko posła w polskim sejmie i jest to uwłaczające dla społeczeństwa.
@JanuszGruz Idąc tą logika wyborcy konfederacji powinni poprzeć Rafała Trzaskowskiego w drugiej turze wyborów ponieważ to PiS a nie KO jest dla nich konkurencją.
@Cztero0404: Po co w ogóle wchodzisz w dyskusje z kimś, kto za wszelkie błędy obwinia Ukraińców patrz post na temat wysadzenia torów, a gada ciągle o REŻIMIE TUSKA, szanuj swój czas gościu.
@JanuszGruz: czy ty się spłakałeś, że ktoś obraża prorosyjską, antyunijną partię, której jeden z liderów kradnie w ikei, drugi nie umie napisać sprawozdania, a trzecia bredzi o sojuszu z orbanem? Dobrze wiesz jaką porażką jest konfederacja, ale płaczesz że ktoś to wytyka? To nie jest młodszy brat, że masz ich wszędzie i zawsze bronić, ja p------e. Skoro wiesz jacy beznadziejni to po co ich bronić? I po co na nich
Po co w ogóle wchodzisz w dyskusje z kimś, kto za wszelkie błędy obwinia Ukraińców
@AnalnaRakieta: Z całym szacunkiem, ale zazwyczaj nie mam w zwyczaju (masło maślane) wchodzenia na profile innych wykopków i sprawdzania co kto tam pisze.
Konfa zabiera głosy PiSowi - jeśli konfa straci, zyska PiS.
@JanuszGruz: Taaaa. Tak samo jak Kukiz zabierał. Gołym okiem widać że aż nóżkami przebierają żeby się z pis połączyć. Są gotowi nawet swoich liderów wywalać na samą sugestie prezesa że to ich przybliży do koalicji. I wcale im nie przeszkadza że po każdej spełnionej prośbie spuszcza ich w kiblu. To już Gowin był mniej uległy, przynajmniej mówił że głosował, ale
Hejtujecie właściwie wyłącznie konfederacje (99%)
Konfa zabiera głosy PiSowi - jeśli konfa straci, zyska PiS.
Niszcząc konfę - działacie bezpośrednio na korzyść PiS i kaczora.
Właściwie każdy wasz wpis, to praca wykonana bezpośredno na korzyść tego osobnika.
Gdyby kaczyński wszedł kiedykolwiek na wykop - to byłby z was dumny.
Jedyne wytłumaczenie, że te wszystkie hejterskie wpisy na konfę robią multikonta mateckiego.
Nie brak zresztą takich opinii, jak tylko połączy się kropki...
#polityka
@JanuszGruz: Z całym szacunkiem, ale w pełni uzasadniona krytyka to nie hejt.
@JanuszGruz: pis to przeciwnik polityczny, konfederacja to zdrajcy Polski którzy chcą nas sprzedać rosji
mam nadzieję że pomogłem
Ale moje pytanie było nie o tym...
Swoją drogą, muszę ten wpis oprawić. Sprowokowałem tuskolewusków do pisania dobrze o pisie. Chyba faktycznie jestem matecki xD
@JanuszGruz: Nie zgodzę się z tą opinią. Prawda jest taka, że za każdym razem praktycznie kiedy ktoś podejmuje próbę dyskusji z typowym konfiarzem to konfiarz zaczyna pisać takiej osobie, że pewnie głosowała na Trzaskowskiego, Tuska albo, że jest głupim lewakiem. O tym, że absolutnie żadne argumenty nie docierają do takiego konfiarza nawet nie trzeba chyba pisać bo jemu Sławek powiedział prawdę objawioną i tak
i nie tylko Jarek musi się użerać z konfą, my wszyscy musimy się użerać z konfiarzami
@JanuszGruz: Nigdzie absolutnie nigdy nie wyzywałem Mateckiego. Co najwyżej napisałem kilkukrotnie, że w moim odczuciu skandalem jest to iż ktoś taki piastuje stanowisko posła w polskim sejmie i jest to uwłaczające dla społeczeństwa.
Dobrze wiesz jaką porażką jest konfederacja, ale płaczesz że ktoś to wytyka? To nie jest młodszy brat, że masz ich wszędzie i zawsze bronić, ja p------e.
Skoro wiesz jacy beznadziejni to po co ich bronić? I po co na nich
@AnalnaRakieta: Z całym szacunkiem, ale zazwyczaj nie mam w zwyczaju (masło maślane) wchodzenia na profile innych wykopków i sprawdzania co kto tam pisze.
@JanuszGruz: Taaaa. Tak samo jak Kukiz zabierał. Gołym okiem widać że aż nóżkami przebierają żeby się z pis połączyć. Są gotowi nawet swoich liderów wywalać na samą sugestie prezesa że to ich przybliży do koalicji. I wcale im nie przeszkadza że po każdej spełnionej prośbie spuszcza ich w kiblu. To już Gowin był mniej uległy, przynajmniej mówił że głosował, ale