Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Przeczytałem gdzieś w internecie, że Mazda 3, szczególnie starsze roczniki [2008–2009] uchodzą za bardzo bezawaryjne, podobnie jak Toyota Yaris. Czy to prawda? Czy taki samochód często się psuje, czy faktycznie jest tak niezawodny jak yarisik? Pytam z ciekawości.
#samochody #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 9445610309_ddb2cf811d_o
Pobierz@bidzej: To tez prawda. Możesz mieć 2 takie same auta używane po 2 rożnych właścicielach, jedno będzie stan igła drugie zajechane.
Dopiero ostatnie generacje mazdy dostaly przyzwoite zabezpieczenie korozyjne. Slyszalem o rdzewiejacych elementach foteli w srodku, byla tez spina z dziennikarzami motoryzacyjnymi ktory zaczeli drazyc temat (motodziennik na yt).
Silniki maja swietne, na allegro ceny smieszne (ciezko sprzedac silnik jesli nikt go nie potrzebuje). Podoba mi sie ich polityka upsizingu np. najmniejszy silnik w kompakcie mazda 3 ma 2.0 pojemnosci.
Za nowa mazda sam sie rozgladam ale starej bym nie kupil