Aktywne Wpisy

Ka4az +888
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
kaszaamanna +558
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz

Zamiast luzu jest stres ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Trochę potraktowałam to jako wyzwanie, bo większość mlodości zmagałam się z ciężką fobią społeczną i depresją i taka podróż była całkiem niemożliwe.Od lat już radzę sobie z lękami i nie przeszkadzają mi w życiu.
Chodzę na terapie i razem z pomocą psychologa probuje pchnąc życie do przodu i zacząć zyć. Teraz siedzę w pociągu i myślę po co mi to było XD
#podrozujzwykopem #depresja #fobiaspoleczna #polska
Rada odemnie - zaplanuj sobie dokładnie co będziesz robić bo jak siądziesz w pokoju hotelowym to nagle złapie Ciebie dół stulecia bo nie będziesz wiedziała co że sobą zrobić.
Wykorzystaj również ten fakt że jesteś w obcym mieście, każdy ma Cię w dupie i idź nawet dziś wieczorem do jakiegoś baru na p--o czy drinka i trochę częściej się uśmiechaj niż zazwyczaj do obcych albo jak zauważysz ze ktoś złapie
@whos_your_daddy_snakegirl: normik odbierze to jako zainteresowanie, podejdzie i zacznie podrywać, a nie wiadomo czy OPka chce flirtować.
Będzie więc mieć okazję nauczyć się asertywności a być może jej się spodoba i wywiąże się z tego fajna
Plan już mam, więc nie będzie czasu na smutki
@Rudz1elec podziwiam, może za jakiś czas dojdę do tego pułapu, bo chcę też wyjeżdzac za granice.
Chciaż chyba za granicę na " trudniejszą" wycieczkę nie wybraĺabym się.
Jak
Nie wiem czy masz jakieś zainteresowania ale jak lubisz np gierki to idź do jakiejś tematycznej knajpy czy kawiarni co byś się czuła swobodniej że jak nawet ktoś zagada to znajdziesz wspólny język
Nie mowie ze wszyscy nie umieją, ale czasami sie trafi miejsce ze ani słowa po angielsku. Ale to czesto wtedy sie posiłkuja telefonem lub wołają kogoś kto ogarnia angielski. A czesto o dziwo dużo mozna wytłumaczyć po migowemu, z czego nie zdawałem sobie sprawy hah
Bo?
@Lord-Penetrator @whos_your_daddy_snakegirl w moim przypadku ten temat nie istnieje, więc nie ma o czym gadać.
No ok