Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#demografia #czujedobrzeczlowiek
źródło: temp_file8993297922564846154
Pobierzchyba w 2165 nie będę mógł tego sprawdzić
Też tego żałuję ale myślę że za 20 lat będę mógł chodzić sobie na ostatnie sesję rady gminy w upadająchch miastach
nie nie to nie chodzi o wiek, tyko wtedy już będę miał emeryturę na Bahamach
Zawsze jest szansa, że dociągniemy do wyniku Korei Południowej i pójdzie trochę szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oby!
Masz rację - może spadniemy poniżej 0,5 i do 2137 roku symulacja zostanie zakończona ( ͡º ͜ʖ͡º)
@whos_your_daddy_snakegirl: A prawie na pewno wydarzy się coś zupełnie innego, pojawią się czynniki o których nie masz dzisiaj bladego pojęcia i twoje dzisiejsze fobie z tamtej perspektywy mogą nie mieć zupełnie znaczenia. Jeszcze nigdy nikomu nie udało się przewidzieć przyszłości i w sumie to jest fajne.