Wpis z mikrobloga

@hurdlejade: Czyli nie ma? To co, dziura za stodołą, czy wspólna klita na 20 mieszkańców w rozpadającym się bloku w Muchosrańsku, za czasów świetności ZSRR?
  • Odpowiedz
@hurdlejade: U mnie rodzina mieszka sobie spokojnie, tutaj wojny nie ma, więc urojeń i ciągot do okopów jak większość etnicznej rosji nie mam. Mnie tutaj płacą za siedzenie na dupie, a nie bycie диванные войск, który potem musi z karabinem w ręce delegować się w radioaktywnym czerwonym lesie i okopywać XDDD.
  • Odpowiedz
ludzie tu sie poswiecaja na cale lata regularnie piszac jaka ta rosja jest slaba.

@hurdlejade: a ty siedzisz w nocy i bronisz swojej rassiji xD

"zaorali"? Chyba ciebie, ja mam gdzieś wasze odzywki ale piszcie dalej, 4 hrywny za post słyszałem. Tydzień srania i będziesz miał na dopłatę za gaz.

@hurdlejade: jak wyżej - tak bardzo masz to gdzieś, że nie śpisz po nocach xD
  • Odpowiedz
@dqdq1: to nie dyskutuj, bo twoj argument to "3 dniowa operacja" - a ty nawet nie jestes w stanie okreslic tak podstawowej wiedzy, kto ci o takim terminie w ogole mowil. caly swoj "argument" opierasz na trzech slowach bez sensu.

@hurdlejade: Jak to kto k---a mówił? Może Putin
  • Odpowiedz
@kam3o: Tymczasem po 2 dniach rosjan nie ma w Rydze/Wilnie/Tallinie/Warszawie/Bukareszcie tylko po 4 latach zdychają na ukraińskim polu i w sumie dobrze. W sumie to nawet dobrze że rosja wydaje hajs na maszynkę do mięsa zamiast na edukację,przemysł,służbę zdrowia etc bo przez to nadal brak (i nic się nie zmieni w ciągu kolejnych kilku dekad) kontrargumentów na nazywanie tego kraju ściekiem ¯\(ツ)/¯
kam3o - @kam3o: Tymczasem po 2 dniach rosjan nie ma w Rydze/Wilnie/Tallinie/Warszawie...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz