Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

#ukraina #rosja #wojna
przestań. Ta operacja to absolutna kompromitacja tzwela i ruscy niezależnie co zajmą wysrali się na 20 lat, z których będą się podnosić do miejsca gdzie byli przed tą mistrzowską kampanią. Jest to przeciąge tylko i wyłączanie dla tego, że wiemy co się dzieje ze słabymi władcami rosji - i on też to wie.
A ukraina ukrainą. Trzeba
Wpłaciłem na ich armię na początku wojny 2k pln i do dzisiaj czuję, że zrobiłem co mogłem, bo na więcej nie mogłem
a kto pamieta o rosji jako drugiej armi swiata? no kto tak straszyl rosje? no kto? zgnily zachod, czy rosja sama siebie tak nazywala? klamia z kazdej strony, skup sie na wlasnym zyciu i nie popadaj w
@ambasada_oskariatu:
źródło: image
PobierzWyjazd wania do spania i łap gęstą na kolacje
ha tfu
Gdyby któryś z nich tam coś powiedział niezgodnego z kremlowskim przekazem to by już dawno wyleciał z okna więc nie wciskaj mi tu kitu o ruskim show.
źródło: 38f3761ccc6b8bf51130f0131c874eb941febc2571609ecc36a2a3375242ed41
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@hurdlejade: Słownik Ci się chyba popsuł, bo kolega albo z kraju ziemniaka albo kraju pro-rosyjskiego Fico. Dużej różnicy niema. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000006480
Pobierztwoja nienawisc przyslania ci umysl xD
źródło: image
Pobierz