Wpis z mikrobloga

@hurdlejade: Generalnie widzimy, że próbujesz bronić ruskich i ich genialnej operacji, ale stary

przestań. Ta operacja to absolutna kompromitacja tzwela i ruscy niezależnie co zajmą wysrali się na 20 lat, z których będą się podnosić do miejsca gdzie byli przed tą mistrzowską kampanią. Jest to przeciąge tylko i wyłączanie dla tego, że wiemy co się dzieje ze słabymi władcami rosji - i on też to wie.

A ukraina ukrainą. Trzeba
  • Odpowiedz
@ambasada_oskariatu: smieszy mnie ta polska wielka wojna internetowa z okupantem rosyjskim. xD ludzie tu sie poswiecaja na cale lata regularnie piszac jaka ta rosja jest slaba. w tej swojej nienawisci chyba zapomnieli o samych ukraincach xD radzilbym szklanke wody zamiast czytania kolejnego newsa z uniwersum.. wojna pojdzie swoim torem, a poza cieplym slowem w internecie to 99% ludzi nigdy nic nie zrobilo dla ukrainy i tak. dzien bez nazwania putina
  • Odpowiedz
@hurdlejade: ale co mnie to obchodzi i czemu zmieniasz temat? Oczywiście, że pamiętam te spekulacje i nie zaprzeczam w przeciwieństwie do twojego zaprzeczania o trzydniowej operacji. Widzę, że argumenty się skończyły i chcesz się wymigać.
  • Odpowiedz
@hurdlejade: Myślę, że duża większość zrobiła. Każdy z nas chociaż w minimalnym stopniu kreuje swoją rzeczywistość, a w mojej nie ma miejsca dla ruskiego gówna, bo o tym syfie opowiadał mi i dziadek i ojciec. Nie ma nic gorszego niż ruska swołocz, a ukraina jest kolejną ich ofiarą.

Wpłaciłem na ich armię na początku wojny 2k pln i do dzisiaj czuję, że zrobiłem co mogłem, bo na więcej nie mogłem
  • Odpowiedz
@Smarek37: to ty przywiazujesz jakas wage do slow z memowego programu rosyjskiego. ty nic nie wiesz o rosji, i naprawde myslisz ze jakas stacje telewizyjna oglada pol kraju z wypiekami na twarzy xD

a kto pamieta o rosji jako drugiej armi swiata? no kto tak straszyl rosje? no kto? zgnily zachod, czy rosja sama siebie tak nazywala? klamia z kazdej strony, skup sie na wlasnym zyciu i nie popadaj w
  • Odpowiedz
@hurdlejade: stary nieźle odlatujesz. Jak takiś zakochany w tej swojej Rosji to se tam wyjedź w pistu.

to ty przywiazujesz jakas wage do slow z memowego programu rosyjskiego

Gdyby któryś z nich tam coś powiedział niezgodnego z kremlowskim przekazem to by już dawno wyleciał z okna więc nie wciskaj mi tu kitu o ruskim show.
  • Odpowiedz