Wpis z mikrobloga

zredukuj to się dowiesz, u mnie dużo lepiej to wygląda jak mam mniej tłuszczu na sobie a mam gino i to na lewym cycu dwa razy większe ;c
  • Odpowiedz
@przybysz_miedzygwiezdny chyba właśnie skończyłem? tak mi się wydaje ale nie osiągnąłem tego co chciałem czyli docięcie takie że widać mi osobne kostki na brzuchu ale jest zima i postanowiłem że wejdę na leki plus kcal i postawiłem sobie cel 120kg na ławie, dotychczasowy mój max to 105

co do gino to jest to dziwna sprawa, w domu w lustrze wyglądam jak g---o i przez to ścierwo miałem stany depresyjne bo z
Szyminho - @przybysz_miedzygwiezdny chyba właśnie skończyłem? tak mi się wydaje ale n...

źródło: image_picker_BD52A574-5BB0-4C07-8547-8CF3DED2D489-50059-000009B08DE63FFD

Pobierz
  • Odpowiedz
@przybysz_miedzygwiezdny lekarz i stado praktykantek (byłem w szpitalu na jakieś tam badania i pani doktor pyta czy nie chce zostać zbadany na ginekomastię ale minus jest taki że są to zajęcia dla praktykantów, i w taki właśnie sposób zostałem zmacany przez stado 20sto paro letnich studentek)
  • Odpowiedz