Wpis z mikrobloga

@Bolxx454:

A jakby Tobie ta walizka rozerwała dupę, to byłbyś 1 który by z d--y strzelał że p0licja nic nie robi tylko bierze pieniądze za nic z Twojej renty w podatkach. A tak nikomu nic się nie stało a dziad kalwaryjski który zostawił walizkę dostał nauczkę i 2 raz w życiu już tego nie zrobi.
  • Odpowiedz
Dzwonić na bagiety?

@Krupier: A dzwoń przyjadą bagietki, i nauczą Ciebie refrenu tej piosenki "Dzień dobry kocham Cię już posmarowałem Tobą chleb" A za co zapytasz, odpowiedź otrzymasz:
Za jajco UrWa i zawracanie d--y.
@Bolxx454
Lindy - >Dzwonić na bagiety?

@Krupier: A dzwoń przyjadą bagietki, i nauczą Ciebie re...
  • Odpowiedz
@Krupier: Absolwentem której szkoły specjalnej jesteś że nie odróżniasz krzaków w których po robocie zerujesz małpki od infrastruktury krytycznej jaką jest dworzec kolejowy?
  • Odpowiedz
@Lindy

Absolwentem której szkoły specjalnej jesteś że nie odróżniasz krzaków w których po robocie zerujesz małpki od infrastruktury krytycznej jaką jest dworzec kolejowy?

Ojej, teraz krzaki bezpieczne, ale dworzec już nie. Ludzie mogą zginąć na dworcu więc go chrońmy, ale tych samych ludzi na mieście już nie. Coś brak ci konsekwencji misiek.

BTW, dworce pasażerskie to nie jest żadna infrastruktura krytyczna.
  • Odpowiedz
Ludzie mogą zginąć na dworcu więc go chrońmy, ale tych samych ludzi na mieście już nie. Coś brak ci konsekwencji misiek.

BTW, dworce pasażerskie to nie jest żadna infrastruktura krytyczna.

@Krupier: Z tym absolwentem szkoły specjalnej w 1 wpisie to żartowałem, ale teraz zmieniam zdanie bo widzę że ty upośledzony umysłowo jednak jesteś na poważnie. Przepraszam że sobie z Ciebie żartowałem, nie powinienem śmiać się z chorych osób, ale nie
  • Odpowiedz
@Lindy

Z tym absolwentem szkoły specjalnej w 1 wpisie to żartowałem, ale teraz zmieniam zdanie bo widzę że ty upośledzony umysłowo jednak jesteś na poważnie.

Dawaj więcej gówniarsko-patusiarskich tekstów, nie krępuj się. Tylko sobie świadectwo wystawiasz, nie mi.
  • Odpowiedz
Jak dorośniesz to zrozumiesz jak działa świat.

@Krupier:
Dziadziuś🥸 jak wyjedziesz kiedyś poza swoją wioskę we wschodniej Polsce, to zobaczysz uświadomisz sobie że infrastruktura kolejowa w Polsce posiada specialne uzbrojone jednostki ochrony infrastruktury kolejowej. To samo ma miejsce na zachodzie Europy Dziadku - ( To jest to miejsce o którym mówią "we" wiadomościach na TVP1) Tam też mają specjalne uzbrojone jednostki szybkiego reagowania gdy coś nie dobrego dzieje się na peronie
  • Odpowiedz
@Lindy o kurcze, ale się dzieciak odpalił z bełkotem. :D

A jesteś w stanie coś sensownego napisać czy zbyt wiele wymagam?

W sensie spoko, tak jak mówiłem - nie krępuj się dalej w kompromitowaniu się. Nie będę ci w tym przeszkadzał. Jak dla mnie to możesz pisać te głupotki cały czas, przynajmniej zabawnie się to czyta. :D
  • Odpowiedz
@Krupier:

Dziadzia czego nie rozumiesz? Tego że jak zostawisz podejrzaną rzecz w obrębie infrastruktury należącej do koleji, to zostaniesz zatrzymany, zglebowany, nawet możesz zostać zastrzelony!

Dziadku byłeś kiedyś na lotnisku?
Proszę nigdy nie zostawiaj tam rzadnych rzeczy które należą do Ciebie nawet na 3 minuty bez twojej obecności w pobliżu! I zawsze miej przy sobie papiery potwierdzające
  • Odpowiedz
@Krupier: Ale o co się znowu zesrałeś Dziadzia, o jedną literówkę w słowniku T9, no beka w UJ, ale z ciebie. Brak tobie argumentów cymbalisto z demencją? Nie zostawiaj niczego co należy do ciebie na stacji kolejowej bo będziesz gryzł piach. I nie cwaniakuj bo jak będziesz leżak zasrany i zasikany na glebie ze strachu to nie będziesz taki cwany.

Oszczędź rodzinie wydatków na dodatkowego pampersa i stosuje się do
  • Odpowiedz
@Krupier: Dziadzia Ty żadnego pytania jeszcze nie zadałeś, wdajesz się tylko w pyskówki w celu rozmycia tematu i faktu że jesteś cymbały który nie rozumie tak podstawowej sprawy jak bezpieczeństwo infrastruktury krytycznej państwa.
  • Odpowiedz
@Lindy czyli przerosło. Nie zaskoczyłeś.

Dworzec pasażerski to nie jest infrastruktura krytyczna. Jedyne co jest tutaj krytyczne to stan twojego mózgu.

A teraz do spania dzieciaku, szkoła jutro.
  • Odpowiedz
@Krupier: Dziadek wytłumaczę Tobie to jak krowie na rowie najprościej jak potrafię tak żeby nawet osoba z zapyziałej wiochy we wschodniej Polsce taka jak ty to zrozumiała.

Ty i Twoje życie oraz podobnych do Ciebie karaluchów nikogo nie obchodzi, dla systemu dla państwa liczy się infrastruktura kolejowa która jest infrastrukturą krytyczną w razie W bo można nią podciągać logistykę pod linie frontu. Takich jak Ty czyli wkładkę mięsna do BWP-a
  • Odpowiedz