Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Kupilem zonie taki zegarek. W kolejnym roku planuje sobie tez sprawic jakas Omege automatyczna. Jaki rotomat wybrac? Brac jeden na dwa zegarki czy na kazdy zegarek osobny? Sa firmy polecane/nie polecane, czy brac taki jaki sie podoba?
źródło: IMG_4735
PobierzRozumiem jak ktoś ma tysiąc komplikacji to rzeczywiście ciężko to nastawić, ale sama data? Bez przesady.
Śliczna omega swoją drogą, fajnie mieć żonę co lubi nosić takie zegarki.
@Zulf to zależy jak często nosisz, nie szukaj tutaj informacji tylko idź do zegarmistrza, nawet nie do sklepu czy salonu tylko do zegarmistrza. Mój zegarmistrz ma pełno zegarków na rotomatach, twierdzi, że niektórym mechanizmom nie służy lenistwo
@Zulf: ale po co?