Wpis z mikrobloga

Hej, doświadczony gracz potrzebuje dobrej przedtreningowki, żeby zarzucić w gorszy dzień.
Od dłuższego czasu n1 dla mnie był Crack od DarkLabs, ale ostatnio już prawie nie da się go dostac, więc muszę poszukać alternatywy.
Szukam czegoś mocnego o kompleksowym działaniu tak jak ww. Crack, ale z nastawieniem na pompe i wytrzymałość i skupienie
Macie coś sprawdzonego godnego do polecenia?

#silownia #mikrokoksy #preworkout #przedtreningowka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wojtas87: medikinet nawet 5-10 mg + przedtreningowka na pompę jakaś tania. Przynajmniej wiesz do bierzesz, bo w każdym w/w to co puszkę inny losowy skład na pewno nie zgodny z etykietą
  • Odpowiedz
@Wojtas87: medikinet ma w sobie metylofenidat, który jest stymulantem, więc powinien pobudzać. Trzeba brać tylko wersję IR, o natychmiastowym działaniu i jak ma się jakaś tolerancję, to również większe dawki
  • Odpowiedz
@Saprofit: i też mimo wszystko polecam na 1/3 treningów powiedzmy - nie na każdy, bo i tolerka i troche to miesza w innych aspektach. Ale właśnie idealnia ja cieżkie sesje lub na zły dzień. Powiem tak - jak brałem 10-20 mg regularnie, to treningu wchodziły ZA MOCNE i bylem tak zniszczony treningami że nie szło się z tego zregenerować. Teraz na 1 trening w tygodniu biorę sobie 10 mg i
  • Odpowiedz
@fukken: mam dużo koleżanek co biorą 3-4x15-30 mg dziennie - te to mają zdrowie. Później mnie pytają od czego mają szczękościsk xD no i nic nie jedza wtedy i forma siedzi xD
  • Odpowiedz