Aktywne Wpisy

#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

Pawel993 +38
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz

Opowiadaj
Chociaż nie uważam tamtego okresu za jakieś mega pato, ale teraz już staram się unikać tracenia czasu na bezsensowne siedzenie w weekend i fazowanie się, jest przecież tyle innych ciekawszych rzeczy do roboty
Też waliłem alko i alko z Benzo i uważam to za zabawny czas. Zdarzyło się wrócic do domuz obita mordą bez telefonu i nie wiedząc jak wróciło sie do domu, tylko ja sie nie bilem a sprawca był chodnik bo sie wywaliłem kilka razy na niego XD
Komentarz usunięty przez autora