Aktywne Wpisy
ForestDruid +972
Na drodze black ice i to konkretny. Jadę wolno - 50 tam gdzie można 70. Za mną idiota siada na zderzaku. Jak tylko zaczyna się odcinek z dodatkowym pasem od razu wpada na lewy i przyspiesza na maksa - oczywiście traci przyczepność i wypada z pasa. Czy serio w mózgu polskiego kierowcy nie zachodzi taki proces że skoro ktoś jedzie wolniej niż można to jest jakiś powód? #polskiedrogi #polska

Synco +71
źródło: 1000032154
Pobierz

![Dlaczego mężczyźni wycofują się z relacji i społeczeństwa? [RAPORT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b68e1d81d33ca4aa715e0cdf32659b982898403073483c5a233fb6ff70b0ce85,q80.jpg)

Mi bardzo pomogła.
Czyli ogólna odpowiedź jest taka, że może pomóc, ale w jednostkowych przypadkach może być beznadziejnie
@fredikamionkagminaburzenin: Doslownie wszystkie najwazniejsze, bo wg terapeuty trzeba bylo zmian, realizowania ambitnych wyobrazen, a wszystko co mnie hamowalo to tylko lęki i brak wiary w siebie. Skonczylo sie tym, ze stracilem to co mialem i z-------m ze 4 kroki w tyl xd
@eldoradek: A mozesz jakos nawet najbardziej ogolnikowo nakreslic z czym sie zmagales i jak Ci pomoglo?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie to miałem problem z emocjami, z ich wyrażaniem, zauważaniem...blokada emocjonalna wynikająca z tego co wcześniej przeżyłem.
Na terapię poszedłem bo zdiagnozowalem u siebie ddd. Nie robiłem jakichś testów, po prostu objawy pasowały do mnie.
Terapia trwała około 1,5 roku. W tym czasie wiele rzeczy wychodziło, które adresowaliśmy razem z terapeutą. Niektóre mnie zaskoczyły.
Z efektów terapii jestem bardzo zadowolony. Trafiłem na świetnego terapeutę, z którym bardzo dobrze się rozumiałem.
No tak, do rozmow o emocjach to faktycznie sie nada, tez tak mialem chociaz mi wystarczyło szczere rozmawianie z kumplami, terapeutów zostawiłem na te ciezsze klimaty. Dzięki
Ogólnie jeśli ktoś ma potrzebę wygadania się albo przedyskutowania jakichś tematów to może będzie to przydatne. W
Ale znam dwóch co im pomogła personalna. Więc wychodzi na zero z lekkim minusem