Wpis z mikrobloga

• 10
@polaczek-typowy: przecież Yanek robił to u mechanika w warsztacie, więc na pewno ma faktu.... a nie czekaj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣💪💪💪💪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • Odpowiedz
@Hexenbrenner ukasz zitalii po prostu ma oddać jankowi pieniążki za tą fuszerke i nadal będą kolegami. Inaczej janek go pomówi w internecie.
Jest też szansa, że z tym sprzęgłem to zmyśla, to kręci dramę podpinając się pod usterkę Odyna ostatnią
  • Odpowiedz
  • 4
@chafq: taki był zamysł, jak dla mnie nie jest idealny, ale jest akceptowalny. Do wygenerowania teoretycznie lepszego trzeba dodatkowo zapłacić i też nie ma gwarancji, że będzie dużo lepszy, a z racji tego że to jest zabawa to myślę, że taki jaki jest to wystarczy :)
  • Odpowiedz
Tak to jest jak jedziesz coś załatwiać w obcym kraju i jedyne dwa słowa które znasz to fontanella i spiaggia. Nawet jak kolega zna lokalny język to i tak jak zobaczyli Janka czyli turystę z wykrywaczem to pewnie wyczuli okazję.
Osobiście nie pojmuje jak można tyle czasu gdzieś spędzać, czytaj w Italii, prawie nic tam nie robić i nawet z nudów się nie nauczyć języka który jest uznawany za jeden z najprostszych..
  • Odpowiedz
  • 7
@rozzi2020: raczej każdy w obcym kraju musi uważać na to, że zostanie trochę oszukany na naprawach, bo wiadomo że taka osoba liczy na szybką naprawę, a warsztat naprawi tak aby "działało", bo wie że "turysta" nie przyjedzie z reklamacją za parę dni.
Każdy śmieje się z tego co mówił #yanek że w Italii to są dopiero fachowcy i "oni się nie pieprzą i wymieniają wszystko". Gdyby powiedział, coś
polaczek-typowy - @rozzi2020: raczej każdy w obcym kraju musi uważać na to, że zostan...
  • Odpowiedz
Autor zachwyca się czytelnością instrukcji, co jest o tyle zabawne, że chwilę później montuje element służący do zarządzania kablami (korytko) na przedniej części biurka zamiast z tyłu, dumnie nazywając go "półeczką na pierdoły". To klasyczny przykład "Janusza inżynierii" – producent przewidział maskowanie kabli, ale Janek przewidział miejsce na kanapkę.

@polaczek-typowy: jestem w c--j ciekaw reakcji firmy na ten film i tekst o półeczce na pierdoły xD
  • Odpowiedz