Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2374
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +480
źródło: 1000005415
Pobierz

Nawet jak palisz mokrym i się żarzy to przy dobrym ciągu cały syf leci na zewnątrz, a już na pewno się nie wydostaje z komory spalania!
Mam kominek z łamanymi drzwiczkami i gdyby było tak jak piszesz, to bym miał własny prywatny obóz zagłady przy każdym rozpalaniu, a nawet nie czuć jak się rozpala.
Podstawa to ogarnięcie
@tellet: Pewnie któryś z takich bo te nowsze mają doprowadzenie powietrza z zewnątrz i jeśli nie jest zapchane, albo nie jest uj popiołu to czad się nie wytworzy. Ale op zwraca uwagę na bardzo ważną rzecz CZUJKĘ CZADU.
Dobrze ją mieć nawet jeśli ma się bezpieczny kominek, czy też bezpieczny piec gazowy lub najnowszy piec na pellet.
Mogą być dwa lub więcej. To śmieszne koszty a jak zaczną wyć to przynajmniej wiesz, że trzeba wietrzyć i odtykać piec.