Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +585
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +216
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Chłop przytoczy związki bo to tagowiczowy przykład. Jeśli chłop ma słabom mordę, kiepskie finanse to zamiast się bawić i korzystać z życia musi tyrać. Of cors nie w januszexie, bo do niczego nie dojdzie.
Chłop tyra, lata lecą. Założmy, że chłop bedąc 30+ ma przypływ gotówki. Reperuje sobie plastycznie mordę, i ma hajs, ale jest 30+.
I wie, że jego rówieśniczki korzystały z życia, inni z ich ciał. Teraz to grażyny z dziećmi.
I gdy taki chłop, który stał się tryhardowym szcześciarzem ma 18stkę, lub 20stkę to wielki kwik, ze predatorstwo, grooming.
I pytanie teraz. Jeśli chłop ma zrobić coś ze sobą i pracować zamiast narzekać to chyba na chłopski rozum, że nie haruje po to, by zamiast niczego z młodości wypracować sobie resztki z panieńskiego stołu jako beciak i ojczym.
A jeśli inaczej nie można to lepiej siedzieć w piwnicy i przynajmniej się nie przemęczać
#przegryw #redpill #blackpill
Zapieprzaj całe życie, wstawaj o 4 rano, pracuj 14 godzin dziennie, śpij 2 godziny, 8 godzin ucz się a w "wolnym czasie" idź na siłownię.
A wtedy po wielu latach być może choć trochę zbliżysz się do poziomu z któego zaczynał życie chad urodzony z dobrymi genami który nie zrobił nic.
Ugułem, cały problem leży w tym, że przykładamy dawne normy do współczesnych (porąbanych) czasów.
Powiedzmy te 40 lat temu, taki mireczek szedł do zawodówki, albo technikum, kończył je mając lat ~20. Potem szedł do kołchozu, tam se wypracował jakąś pozycję, trochę kasy odłożył i powiedzmy mając 25-27 lat mógł polować na płodną julkę zaraz po szkole.
Obecnie, gdy praktycznie wszyscy po szkole