Wpis z mikrobloga

• 0
Powiedzmy że komuś zarysowałem na parkingu i chcę być w porządku. Wiem że auto to gruz i u siebie na coś takiego machnął bym ręką
  • Odpowiedz
@Gustaff88: ja jak pytalem u siebie, cos podobnego mi ktos zrobil to za caly element okolice 1000 chcieli, machnalem reka xdd - wiem ze mozna zaprawkami zrobic i wyjdzie taniej ale nie wiem jak cenowo
  • Odpowiedz
@Gustaff88: żartujesz sobie?

jakieś 800-1000zl
jak stuknales pisz oświadczenie niech z twojego oc robią
Używany zderzak pewnie koło 100-200zl
10x taniej
  • Odpowiedz
@Gustaff88: to chyba najlepsza opcja, oc ci wzrosnie pare groszy a gosc niech sie kopie z ubezpieczeniem bo nieraz za ryse na plastiku by chcieli po kilka kafli xD
  • Odpowiedz
@nairoht: parę groszy to nie, ale i tak taniej niż malowanie tego.
Ja kiedyś miałem stłuczkę służbowym, zwyżki poszły na moje konto i przez 5 lat miałem drożej o jakieś 150zł
czyli razem 750zł mnie to kosztowało, ale już nie pamiętam czy w kolejnych latach spadało.

Okres, po którym Szkoda się "Kasuje" (Okres Rekalkulacji)
Nie ma jednej sztywnej, ustawowej daty dla wszystkich ubezpieczycieli. To, jak długo ubezpieczyciel bierze pod uwagę szkodę przy wyliczaniu składki,
  • Odpowiedz
@Gustaff88: najtaniej byłoby jakbyś mu kupił używany zderzak w kolorze. Wymienić też mu możesz jak nie masz dwóch lewych rąk, Jak to totalnie nie Twoja bajka no to oc.
  • Odpowiedz